Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Συνάντηση γονέων του Δ. Ξάνθης για την παιδική καρναβαλική παρέλαση

Την Τρίτη 10/1 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Ένωσης Γονέων Δήμου Ξάνθης, του Κέντρου Πολιτισμού και των Συλλόγων Γονέων των δημοτικών και των γυμνασίων που θα συμμετέχουν στην αποκριάτικη παιδική παρέλαση.

Συζητήθηκαν διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα και στο τέλος έγινε η κλήρωση μεταξύ των συλλόγων των δημοτικών σχολείων για την σειρά της παρέλασης.

Φέτος για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και σύλλογοι γονέων από τα γυμνάσια ενώ υπάρχει και σημαντική συμμετοχή συλλόγων γονέων από τα σχολεία των όμορων δήμων.

Σε ότι αφορά την σειρά με την οποία θα παρελάσουν οι σύλλογοι των σχολείων αποφασίστηκε ότι στην αρχή της παρέλασης θα βρίσκονται οι διασκεδαστές και η σχολή χορού του Κέντρου Πολιτισμού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα μικρά παιδιά των νηπιαγωγείων ακολούθως τα παιδιά των δημοτικών και στο τέλος τα παιδιά των γυμνασίων.

Η σειρά της παρέλασης έπειτα και από την κλήρωση, είναι η παρακάτω:

4ο νηπιαγωγείο

12ο δημοτικό

2ο δημοτικό,

18ο δημοτικό,

10ο δημοτικό,

Δημοτικό Διομήδειας,

7ο δημοτικό,

13ο δημοτικό,

4ο δημοτικό,

14ο δημοτικό,

6ο δημοτικό,

Δημοτικό Ευμοίρου,

9ο δημοτικό,

5ο δημοτικό,

3ο δημοτικό,

8ο δημοτικό,

Δημοτικό Πολυσίτου,

Δημοτικό Αβδήρων,

1ο δημοτικό,

Δημοτικό Πετεινού,

17ο δημοτικό,

5ο γυμνάσιο

Σε περίπτωση που υπάρχουν σύλλογοι γονέων νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή για την παιδική καρναβαλική παρέλαση παρακαλούμε να το κάνουν το αργότερο μέχρι τις 13/1 ώστε να καταρτιστεί το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected]

Σχετικά Άρθρα