Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Ξάνθη: Aπατεώνες τηλεφωνούν για «μαϊμού» τροχαία – Συνεχίζουν να τρομάζουν τους πολίτες !

Καλούν (κυρίως ηλικιωμένους) και λένε ότι τα παιδιά τους έχουν εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα  και προσπαθούν να τους πείσουν να τους δώσουν χρήματα  

Σε έξαρση φαίνεται πως βρίσκονται οι τηλεφωνικές απάτες, με το πρόσχημα της πρόκλησης ενός τροχαίου ατυχήματος ή ακόμα και τη νοσηλεία συγγενικού προσώπου. Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει τηλεφωνήματα στην Ξάνθη  από σπείρα απατεώνων που τρομοκρατεί τα θύματά του (κυρίως ηλικιωμένα άτομα), ώστε να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όπως ενημέρωσε συμπολίτης μας , με ανάρτησή του σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης,  σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου του τηλεφώνησαν από άγνωστο νούμερο απατεώνες (δήθεν γιατροί) και του ζήτησαν χρήματα για να μην κοπεί το πόδι της κόρης του που δήθεν είχε χτυπήσει σοβαρά και χρειαζόταν κάποια υλικά για να  παραγγελθούν από τη Γερμανία .

Όπως εξηγεί ο καταγγέλλων,  ο δήθεν γιατρός μιλούσε σπασμένα ελληνικά .  Για να γίνουν πιο πειστικοί  μάλιστα του έδωσαν να μιλήσει με την κόρη του …  αλλά η φωνή της δεν αναγνωριζόταν .

Τα «μαϊμού» τροχαία στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ

Η αστυνομία επισημαίνει ότι στα τροχαία ατυχήματα ακολουθούνται πάντα από τις αστυνομικές Αρχές οι νόμιμες και προβλεπόμενες ενέργειες, υπό την καθοδήγηση των κατά τόπους Εισαγγελικών Αρχών και σε καμία περίπτωση δεν υφίστανται παρέκκλιση από αυτές, με την καταβολή χρηματικών ποσών.

Σχετικά Άρθρα