Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Την Παρασκευή η ομιλία Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Μαζί του μεγάλο κυβερνητικό κλιμάκιο

Κλείδωσε γι’ αυτή την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ροδόπη. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά μέσα από τη συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87.5fm ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης Γιάννης Τζαμπάζης το απόγευμα, περί των 19:00, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, ενώ νωρίτερα στο ξενοδοχείο Χρήστος & Εύη θα υπάρχει συνάντηση με βουλευτές.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται στην Κομοτηνή τις πρώτες μεσημβρινές ώρες, όπου αναμένεται ν’ αναπτύξει επαφές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και να κάνει περίπατο στην αγορά της πόλης. Από το πρωί στην Κομοτηνή θα βρίσκεται μεγάλο υπουργικό κλιμάκιο, το οποίο εκτός απροόπτου θα απαρτίζεται από την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση κι εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών. Όλοι τους από το πρωί θα κάνουν ξεχωριστές επαφές ανάλογα με το χαρτοφυλάκιο τους.

«Ο πρωθυπουργός έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για την περιοχή, πριν έξι μήνες ήταν πάλι εδώ. Δεν έχουμε δει πρωθυπουργό να έρχεται στη Ροδόπη κάθε έξι μήνες και κάθε δύο μήνες να έχουμε υπουργούς» δήλωσε ο Γιάννης Τζαμπάζης και υποστήριξε πως γι’ αυτό «βλέπουμε δημοσκοπικά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μπροστά, γιατί είναι δίπλα στον πολίτη, αυτή είναι η ουσία».

«Η περιοχή της Θράκης αναπτύσσεται και γεωστρατηγικά έχει μπει στην παγκόσμια σκακιέρα» υποστήριξε σε άλλη αποστροφή του, αν και αναγνώρισε πως «υπάρχουν και στραβά πράγματα, γι’ αυτό πρέπει να φωνάζουμε και να διεκδικούμε, αλλά δεν μπορούμε να τα ακυρώσουμε όλα».

xronos.gr

Σχετικά Άρθρα