Γενική

Σήμερα στις 13:30 η κηδεία του καρδιολόγου Θεόδωρου Στυλιανίδη στον Καθεδρικό Ναό Ξάνθης

Στις7 Ιανουαρίου στις 13.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, θα αποχαιρετήσουμε κι εμείς όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας τον αγαπητό σε όλους μας αείμνηστο ιατρό καρδιολόγο, Θεόδωρο Στυλιανίδη. Ο “γιατρός” όπως όλοι τον αποκαλούσαμε, υπήρξε σύζυγος της π.Προέδρου του γηροκομείου μας Βιβής Στυλιανίδου και ήταν πάντα δίπλα μας όποτε τον χρειαζόμασταν. Ήταν ένας γλυκός, πράος, σεμνός και ευγενικός άνθρωπος.

Πιστός στην επιστήμη του και πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο από τα νειάτα του -τότε που πάνω σε ένα γαιδουράκι αγκαλιά με τον καρδιογράφο ανέβαινε ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα πομακοχώρια στο βουνό όπου δεν έφτανε αμάξι- μέχρι ακόμη και πολλα χρόνια μετά την συνταξιοδότησή του. Όποιος και όπου τον είχαν ανάγκη ο γιατρός με το βαλιτσάκι του ήταν πάντα εκεί.Τα τελευταία χρόνια είχε την τύχη η αγαπημένη του κόρη Βάντα να είναι συνεχώς δίπλα του χωρίς να τον αφήσει λεπτό από την επίβλεψη και φροντίδα της, που τόσο πολύ σε αυτήν την ηλικία, είχε ανάγκη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ξάνθης, που τόσους ανθρώπους της γιάτρεψες και φρόντισες, που θα σε αγκαλιάσει αύριο.Η οικογένεια του γηροκομείου μας, εύχεται κουράγιο και δύναμη στην κόρη του Βάντα, στον γιο του Δημήτρη, στην νύφη του Ελένη καθώς και στα εγγονάκια του Αλίκη και Θοδωράκη.Καλό δρόμο γιατρέ μας, χαιρετίσματα στην κ.Βιβή και πες της ότι όλα βαίνουν καλώς, στο γηροκομείο μας που με τόση αγάπη υπηρέτησε για πολλά χρόνια.Αιωνία σου η μνήμη αείμνηστε γιατρέ μας.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Χ.Παπαχρόνης

Σχετικά Άρθρα