Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

 Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης-Δράση Αλληλεγγύης : Κλήρωση Αγάπης «Ένας Πόντος για όλους»

Κλήρωση Αγάπης – «Ένας Πόντος για όλους»

Είναι από ‘κείνες τις αγνές στιγμές που το «Ισχύς εν τη ενώσει» παίρνει σάρκα και οστά για το κοινό καλό
Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης, ως απλοί ενεργοί πολίτες, απέναντι στους συνανθρώπους μας και σε φορείς που έχουν ανάγκη, παίρνουμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, να στηρίξετε την φιλανθρωπική μας κλήρωση με τίτλο «Ένας ‘’Πόντος’’ για όλους».
Η Κλήρωση Αγάπης – «Ένας ‘’Πόντος’’ για όλους» είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία του ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφυλλίδη*, την οποία υποστηρίζουν φέτος ο Σύλλογος Ποντίων Ν.Ξάνθης και ο Σύλλογος Ποντίων Αγ.Βαρβάρας Ο Φάρος, η οποία θα διαρκέσει από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 έως και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 23:59.
Σκοπός είναι, μέσα σε αυτό το διάστημα, να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» – σωματείο το οποίο στηρίζει τη δράση μας. Με λίγα λόγια, πάμε να βάλουμε έναν πόντο στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.
Αυτόματα, όσοι ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια και μοναδικά δώρα, τα οποία είναι προσφορές ανθρώπων γεμάτα αγάπη κι ευγνωμοσύνη.

Διαδικασία συμμετοχής και τα δώρα. (Βλέπε εικόνα 2)

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6979495659, τη σελίδα του Facebook Κλήρωση Αγάπης – «Ένας Πόντος για όλους» και το email [email protected].

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες Χρόνος Εφημερίδα και Εν τη πόλει – En ti poli.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία! Υείαν, ευλο’ίαν και κατενόν καρδίαν! Καλές γιορτές να έχουμε και πάμε όλοι μαζί να βάλουμε ακόμη έναν «Πόντο» στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά!

Με εκτίμηση,
Βασίλης Καρυοφυλλίδης
_____________
*Γεννήθηκα στις 19 Δεκεμβρίου 1985 στις Αχαρνές, και είμαι από πολύτεκνη οικογένεια με καταγωγή από την Κερασούντα του Πόντου. Δύο φορές στη ζωή μου, το 2012 και το 2018, ποδηλάτησα τη διαδρομή «Αχαρνές-Τραπεζούντα (Παναγία Σουμελά)-Αχαρνές» με σκοπό να προσκυνήσω τα ιερά χώματα των προγόνων μου. Η Κλήρωση Αγάπης – «Ένας ‘’Πόντος’’ για όλους» γίνεται στο πλαίσιο των γενεθλίων και της ονομαστικής μου εορτής, και επιθυμώ, αντί για προσωπικά δώρα, να αποσταλούν δωρεές προς τα παιδάκια και τους γονείς τους που φιλοξενούνται στη «Φλόγα». Απώτερος σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας μου είναι, μεταξύ άλλων, να τον μιμηθούν κι άλλοι συνάνθρωποί μου για το κοινό καλό.
Ευγνωμονώ από καρδιάς τους φίλους μου και συμπαραστάτες αυτής της δράσης, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γι’ αυτή την ιδιαίτερη κοινωνική δράση, την οικογένεια Χρήστου Καρυοφυλλίδη και την Onar rooms, τους κατασκευαστές των μουσικών οργάνων Σωκράτη Απαναζίδη και Δημήτρη Σαχσανίδη, τα γαλακτοπωλεία Στάμου, την Αλέκα Παπαλεοντή και το «Μέλι Ελπίδας», καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας «Χρόνος» Κομοτηνής και «Εν τη πόλει».

Σχετικά Άρθρα