Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πανελλήνια συγκίνηση για τον 17χρονο Ταξιάρχη Καϊτατζή από τη Λέσβο που επέστρεψε στη ζωή μετά από 4 μήνες που ήταν σε κώμα

Συγκινεί ο 17χρονος που ξύπνησε ξαφνικά: «Ο Αρχάγγελος Ταξιάρχης με είχε μέσα στα φτερά του, ήταν μαζί μου στην εντατική»

Παναγιώτα Πατακιά 2 Ιανουαρίου 2023

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία του 17χρονου Ταξιάρχη Καϊτατζή, από τη Λέσβο, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή μετά από 4 μήνες που ήταν σε κώμα.

Σήμερα, ο Ταξιάρχης βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και ο γιατρός του στο MEGA δηλώνει αρκετά αισιόδοξος βλέποντας τη μεγάλη βελτίωσή του. «Μεγάλη βελτίωση αυτή που έχει παρουσιάσει, επικοινωνεί κανονικά, μιλάει κανονικά, σκέφτεται σωστά για την ηλικία του. Έχει μετανιώσει για μερικά λάθη που έκανε. Το μηχανάκι του λείπει, αλλά με τη σωστή χρήση».

Συγκινεί ο 17χρονος Ταξιάρχης Καϊτατζής

«Όταν άνοιξα τα μάτια μου από το κώμα είδα τη μητέρα μου… Προσπάθησα να ανοίξω το στόμα μου και να της μιλήσω, αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Δεν το πίστευε η μαμά μου. Ήταν και οι γιατροί δίπλα μου και τους έλεγε η μαμά μου: “Μου μιλάει το παιδί μου”. Είχαν σοκαριστεί όλοι. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει», δήλωσε ο 17χρονος.

17χρονος Ταξιάρχης Καϊτατζής: «Ήρθε ο Ταξιάρχης και με είχε μέσα στα φτερά του, θέλω να μου φέρεις την εικόνα του»

Η μητέρα του, Αφροδίτη Γκάγκα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1 και ανέφερε:

«Την ημέρα του Σταυρού, μου λένε οι γιατροί ότι το παιδί άρχισε να αντιδράει. Όταν μου το είπαν δεν ξέρω να σας πώς αισθάνθηκα. Λείπει το μισό του κρανίο. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχε. Την ημέρα του Σταυρού έδειξε σημάδια ότι ξύπνησε ο εγκέφαλος», ανέφερε η μητέρα του 17χρονου Ταξιάρχη.

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι το παιδί αρχίζει και αντιδρά ανατρίχιασα ολόκληρη, έκλαιγα. Γονάτισα, έκλαιγα, τον παρακάλαγα, τον ευχαριστούσα. Πάνω στην εβδομάδα μου λέει “Μαμά, πήγαμε στον Ταξιάρχη;”. Του λέω, όχι. Μου λέει “κι όμως ο Ταξιάρχης ήταν μέσα στο άλλο δωμάτιο που ήμουν”. Προφανώς εννοούσε την εντατική. “Ήρθε ο Ταξιάρχης και με είχε μέσα στα φτερά του, θέλω να μου φέρεις την εικόνα του Ταξιάρχη γιατί αυτός με έσωσε”», πρόσθεσε η κ. Αφροδίτη Γκάγκα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο νεαρός, μέσα από το κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται, παραδέχθηκε πως τη μέρα του τροχαίου που τον οδήγησε στο να δίνει μάχη για τη ζωή του, είχε καταναλώσει αλκοόλ ενώ υποστηρίζει πως ζει από θαύμα.

Σχετικά Άρθρα