Κοινωνία Τελευταία Νέα

Συμβασιοποιήθηκε το έργο μετατροπής του κόμβου ΣΟΦΤΕΞ σε κυκλικό έξω από την πόλη της Δράμας

Υπογράφηκε στην Κομοτηνή από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον κ. Άγγελο Ταΐρη της εταιρείας «ΤΑΪΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΚΕ», η σύμβαση του έργου για την ανακατασκευή του κόμβου ΣΟΦΤΕΞ και τη μετατροπή του σε κυκλικό, έξω από την πόλη της Δράμας.

Το έργοείναι προϋπολογισμού 900.000 ευρώ,σχεδιάστηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και με απόφαση του κ. Μέτιου εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας τον περασμένο Μάρτιο.

Ο νέος κόμβος που θα κατασκευαστεί θα έχει διάμετρο 50 μέτρων, θα είναι πλήρως εξοπλισμένος και ηλεκτροφωτισμένος και θα διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία καθώς θα μειώσει το χρόνο διέλευσης των οχημάτων από το σημείο και θα αυξήσει το επίπεδο της οδικής ασφάλειας.

Στην υπογραφή της σύμβασηςπαρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. ΓρηγόρηςΠαπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου καιο Εντεταλμένος Περιφερειακός ΣύμβουλοςΠαρακολούθησης Εφαρμογής Δράσεων Αγροτικής Οικονομίας κ. Γιώργος Ζιμπίδης.

Σχετικά Άρθρα