Κοινωνία Τελευταία Νέα

Οι ευχές του Περιφερειάρχη μας Χρήστου Μέτιου

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση των συμπολιτών μας και για το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής.

Το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον, εκφράστηκε έντονα και για την κορυφαία εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Μεγάρου, τη συναυλία “Be Our Guest” με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή, η οποία προσέλκυσε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κράτησης θέσεων πάνω από 6.000 μοναδικούς χρήστες συνολικά.

Κατά το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 10:00, η ταυτόχρονη είσοδος 3.700 περίπου χρηστών οδήγησε σε άμεση εξάντληση των διαθέσιμων 650 θέσεων του Μεγάρου και σε αδυναμία ικανοποίησης όλων των ενδιαφερομένων.

Αυτό δυστυχώς δημιούργησε σε ορισμένους λανθασμένες εντυπώσεις.

Η κράτηση θέσεων για τις εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι μια αυτοματοποιημένη και διαφανής διαδικασία.

Ωστόσο, μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Για αυτό, θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω αναβάθμιση του ηλεκτρονικού συστήματος, με ταυτόχρονη προσθήκη και επιπλέον υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα η υποχρέωση ηλεκτρονικής ακύρωσης για την επαναδιάθεση των κενών θέσεων, η τήρηση λίστας αναμονής, η δυνατότητα επιλογής θέσεων κ.ά.

Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το γεγονός της μεγάλης αποδοχής των εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής από τους συμπολίτες μας. Για τη νέα περίοδο, το  πρόγραμμα εκδηλώσεων θα συνεχιστεί με τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας και με τη συμμετοχή τόσο τοπικών σχημάτων όσο και καλλιτεχνών πανελλήνιας εμβέλειας.

Ευχόμαστε εγκάρδια σε όλους Καλές Γιορτές.

Σχετικά Άρθρα