Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Νέο διώροφο κατάστημα Lidl στον Νέο Κόσμο

Η Lidl Ελλάςανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων του αστικού ιστού, απαριθμώντας πλέον 65 σημεία πώλησης στην Αττική και 230 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο, ηLidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ένανέο κατάστημα στον Νέο Κόσμο, επί της συμβολής των οδών Ηλία Ηλιού 49 και Ευδόξου, με τη συνολική επένδυση να ανέρχεται σε 13,2 εκατ. ευρώ.

Το νέο κατάστημα χαρακτηρίζεται από ευέλικτο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση, ανταποκρινόμενο στιςαπαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού. Αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης δύο επιπέδων  1.421 τ.μ., διαθέτει 6ταμεία, 62 θέσεις στάθμευσης-εκ των οποίων οι 34 στο υπόγειο- καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Η πρόσβαση στο κατάστημα από τον χώρο στάθμευσης αλλά και μεταξύ των δύο ορόφων, γίνεται με κυλιόμενους διαδρόμους και ασανσέρ,ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος.

Με το νέο κατάστημα, η Lidl Ελλάς αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ποιοτική επιλογή αγορών στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής σε ένα ολοκαίνουργιο και ελκυστικό περιβάλλον,ώστε ναεξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και της ανάδειξης της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα καιβραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζονταςχαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Μέσα από το επενδυτικό της πλάνο, η Lidl Ελλάς ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών με νέα, σύγχρονα σημεία πώλησης. Παράλληλα,με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίαςστηρίζει την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/user/lidlhellas

Σχετικά Άρθρα