Αθλητικά Τελευταία Νέα

Η μετατροπή του γηπέδου του ΑΟΞ σε Πολιτιστικό Κέντρο Ξάνθης παρουσιάσθηκε σε Διπλωματική Εργασία φοιτητών (video)

Η παρούσα διπλωματική εργασία που εκπονήθηκε από τον Τραϊανό Κυριακίδη, την Πολυξένη Σίσκου και τον Παύλο Φυτόπουλο, αφορά τη δημιουργία ενός Πολιτιστικού Κέντρου, στην περιοχή του παλιού γηπέδου του Α.Ο. Ξάνθης, το οποίο θα λειτουργεί ως ανάσα-σημείο αναφοράς της περιοχής, ενώ θα προσφέρει όμορφη θέα στους επισκέπτες και ταυτόχρονα θα τους φέρνει σε επαφή με το πλούσιο πολιτιστικό υλικό της Ξάνθης.

Η Ξάνθη είναι μια πόλη γεμάτη λαογραφική παράδοση. Η παλιά πόλη της Ξάνθης είναι ένα πραγματικό στολίδι με όλα αυτά τα πλακόστρωτα σοκάκια και το αρχιτεκτονικό μείγμα των παραδοσιακών της σπιτιών. Είναι επίσης γνωστή ως η πόλη των χιλιάδων χρωμάτων και ως η κυρά της Θράκης. Η Ξάνθη, εύκολα συμπεραίνεται πως είναι μία πόλη που έχει άμεση σχέση με την τέχνη, γεγονός που τεκμηριώνεται βλέποντας κανείς την αρχιτεκτονική της πόλης, τις καλλιτεχνικές προσωπικότητες της, τα μουσεία και τα πολιτιστικά ιδρύματά της.

Δείτε περισσότερα για την ιδέα αυτή εδώ:

https://kataskevesktirion.gr/%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%89%ce%bc/?fbclid=IwAR2nRgCKsZZLHLOxu13r71fwVbBGYTIMRSVN3TSoyrVbuNRzzxa_CoB1USw

Σχετικά Άρθρα