Κοινωνία Τελευταία Νέα

Οι πρόσκοποι της Ξάνθης και ο “Βασιλιάς” επισκέφτηκαν τα 2 γηροκομεία και το νοσοκομείο της Ξάνθης

Οι Πρόσκοποι της Ξάνθης παρέα με τον Βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, στα πλαίσια της προσπάθειας για Κοινωνική Προσφορά, επισκέφθηκαν την Τρίτη το πρωί την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» όπου είχαν την χαρά να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες που φιλοξενούνται εκεί να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και να τους προσφέρουν γλυκά.
Μετά επισκέφθηκαν στο χώρο της Ευχούπολης το σπιτάκι του ΕΕΕΚ Γενισέας και του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία όπου προσέφεραν μικρά δώρα για το σχολείο, γλύκαναν παιδία και εκπαιδευτικούς και αντάλλαξαν ευχές.
Ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Ξάνθης όπου τους υποδέχθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ.Ροφαέλα Έλενα μαζί με το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής και προσέφεραν για τα παιδιά που νοσηλεύονται παιχνίδια, βιβλία για την βιβλιοθήκη, είδη ζωγραφικής και γλυκά, ώστε να κάνουν την παραμονή τους όσο ποιο ευχάριστη γίνεται κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους.
Τέλος βρέθηκαν στο ΕΚΑΒ για να ευχηθούν στους εργαζόμενους και να τους γλυκάνουν, ευχαριστώντας τους για την τόσο σημαντική δουλεία που κάνουν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Ζαχαροπλαστεία ΤΖΟΥΚΑ και ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ , το κατάστημα παιχνιδιών ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ και το βιβλιοπωλείο ΣΠΑΝΊΔΗ για την βοήθεια τους στη δράση μας αυτή.

Σχετικά Άρθρα