Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Με το θέμα του 2020 θα πραγματοποιηθεί  η καρναβαλική παρέλαση των ΘΛΕ 2023 – Συνεδρίαση   Οργανωτικής Επιτροπής για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι

Όνειρα χρώματα, μυρωδιές, αρώματα  – Από το 2020 στο 2023 – Η Ξάνθη θα χορέψει και θα διασκεδάσει στους ρυθμούς του καρναβαλιού !  

Το απόγευμα της Δευτέρας   τα μέλη της  Οργανωτικής Επιτροπής για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023 βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με αντικείμενο συζήτησης το θέμα των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν και συμφώνησαν όλα τα μέλη της επιτροπής είναι πως το θέμα θα παραμείνει το ίδιο με το 2020 «Όνειρα χρώματα, μυρωδιές, αρώματα» και οι καρναβαλιστές θα φορέσουν τις καρναβαλικές στολές που ετοιμάστηκαν αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν τότε αφού  ακυρώθηκε η παρέλαση λόγω της πανδημίας.

 Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ,  ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης καθώς και οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης, συζητήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας , σε κλίμα σύμπνοιας  και με αξιόλογες προτάσεις από όλες τις πλευρές, για τον μεγάλο θεσμό του Καρναβαλιού Ξάνθης που πλησιάζει .

Μανώλης Τσέπελης : Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις – Κάθε πρόταση που μπορεί να εμπλουτίσει και να αναβαθμίσει τον μεγάλο θεσμό των ΘΛΕ είναι σημαντική για εμάς:

Ηλίας Ασκαρίδης, Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης : Αρχές Φεβρουαρίου  είναι η έναρξη των ΘΛΕ – Ο χρόνος πιέζει για άμεσες αποφάσεις και πρότεινε το θέμα του Καρναβαλιού να παραμείνει το ίδιο με το 2020 (Όνειρα χρώματα, μυρωδιές, αρώματα) και μαζί του συμφώνησαν όλα τα μέλη της οργανωτικής:

Σχετικά Άρθρα