Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Σπύρος έκανε ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν μαζί Κοντός – Ζεϊμπέκ – Γιαννακίδης και Στογιαννίδης!!! Άνοιξε την αστυνομική Σχολή Ξάνθης!!!

Ο βουλευτής Ξάνθης της νέας Δημοκρατίας Σπύρος Τσιλιγκίρης κατάφερε να υλοποιήσει μία προεκλογική του υπόσχεση και μάλιστα κατάφερε να κάνει ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν όλοι μαζί ή μέχρι σήμερα βουλευτές του νομού Ξάνθης την τελευταία δεκαετία.

Ο Αλέκος Κοντός (επί εποχής του έκλεισε η Αστυνομική Σχολή) και οι μετέπειτα κυβερνητικοί βουλευτές Ζεϊμπέκ, Γιαννακίδης και Στογιαννίδης απλά υποσχέθηκαν αλλά δεν μπόρεσε τελικά κανείς τους να εκπληρώσει την υπόσχεσή του.

Ο Βουλευτής Σπύρος Τσιλιγκίρης, καταφέρει να ανοίξει τη Αστυνομική Σχολή να μας φέρει νέους αστυνομικούς στην πόλη (περίπου 80 με 100) και να ξαναζωντανέψει το κτίριο μετά από 10 χρόνια που ήτανε κλειστό.

Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και γι’ αυτό από προχθές που δημοσιεύτηκε το αποκλειστικό γεγονός από την XanthiNews.gr δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια αλλά και να ακούει τα θετικά σχόλια όλων των συμπολιτών μας.

Μαζί του και η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης αναβαθμίζει την παρουσία του στην περιοχή της Ξάνθης και το κόμμα ξεκινάει με φουλ τις μηχανές για την προεκλογική εκστρατεία.

Σχετικά Άρθρα