Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κων/νος Τριανταφυλλίδης: «Πρέπει να προκαλέσουμε μία ανοιχτή δημόσια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της Ξάνθης»!!! (Βίντεο)

Το παιχνίδι παίζεται στην Αθήνα αλλά κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι – Σημαντικότατη πολιτική πρόκληση αποτελούν οι επικείμενες εκλογές

Για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχή μας αλλά και για τις επόμενες κινήσεις που επιβάλλονται και κρίνονται αναγκαίες ενόψει και των εθνικών εκλογών μίλησε στο XanthiNews.gr, ο κ. Κώστας Τριανταφυλλίδης, οικονομολόγος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τόνισε, στα πλαίσια των δηλώσεών του, τα τελευταία χρόνια γίνεται μία σημαντική προσπάθεια να αναταχθεί αναπτυξιακά ο Νομός Ξάνθης, μέσω σημαντικών έργων τα οποία είτε γίνονται, είτε προγραμματίζονται, ενώ προσθέτει πως «…υπήρχε μία μακρά περίοδος στασιμότητας, την οποία βιώσαμε όλοι τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω αναπτυξιακά…».

Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα!

Ο κ. Τριανταφυλλίδης έκανε αναφορά στα σημαντικά έργα που έχουν προγραμματιστεί για τον Νομό Ξάνθης,  όπως ο κάθετος άξονας ο οποίος βαίνει σταδιακά, έστω και με καθυστερήσεις, προς μία πορεία υλοποίησης καθώς και για το μεγάλο ζήτημα του αρδευτικού,  του οποίου η δημοπράτηση δρομολογείται και θα καλύψει αναπτυξιακά ένα σημαντικό μέρος του πρωτογενούς τομέα του Νομού Ξάνθης.  «.. Βεβαίως αυτά δεν αρκούν αλλά είναι μία σημαντική βάση. ..»  σημείωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πόρους  του Ταμείου Ανάκαμψης ενώ σημείωσε πως η κυβέρνηση κινείται σωστά και με παραγωγικό τρόπο μελετητικά ωριμάζει τα έργα, με επόμενο βήμα τις δημοπρατήσεις πολλών από αυτά.

Σημαντικότατη πολιτική πρόκληση αποτελούν οι επικείμενες εκλογές – Οι επιλογές μας πρέπει να ανεβάσουν τον Νομό μας στη δημόσια συζήτηση – Η πόλη μας και ο Νομός μας  δεν συζητιέται σε πανελλαδικό επίπεδο

Πρέπει να προκαλέσουμε μία ανοιχτή δημόσια συζήτηση για την επόμενη ημέρα του Νομού μας γιατί μόνο έτσι η περιοχή μας θα πάρει αυτό που της αναλογεί, αυτό που της αξίζει. Το παιχνίδι παίζεται στην Αθήνα αλλά και εμείς πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, κατέληξε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Σχετικά Άρθρα