Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Κομοτηνή: Πιάστηκε με ναρκωτικά και Αρχαία

Κατασχέθηκαν 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 περίστροφο, 1 κυνηγετικό όπλο, 4 φυσίγγια, 10 τμήματα αρχαίων αμφορέων, 7 αρχαία νομίσματα και 1 θραύσμα επεξεργασμένου αρχαίου μαρμάρου

Συνελήφθη χθες (25-11-2022) το πρωί σε περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσειςτων νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και απείθεια.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση,κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και τροχόσπιτο που διαμένει βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3 νάιλον συσκευασίες και 2 πλαστικά κυτία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 61,8 γραμμαρίων
  • 1 κυνηγετικό όπλο
  • 1 περίστροφο
  • 4 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  • 10 τμήματα αρχαίων αμφορέων, 7 αρχαία νομίσματα και 1 θραύσμα επεξεργασμένου αρχαίου μαρμάρου, τα οποία θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ροδόπης για την περαιτέρω διερεύνηση και εξέτασή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Σχετικά Άρθρα