Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ευχαριστίες του αντιδήμαρχου Απόστολου Ελευθεριάδη προς τον Κώστα Κουρτίδη

Εκ μέρους της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ Κουρτίδη Κων/νο για την σημαντική συμβολή του στο να λυθεί και αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα της περιοχής μας με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ξάνθης.

​Την δεδομένη στιγμή τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία την έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Δ.Ε. Σταυρούπολης.

Οι πολίτες πλέον θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν με μειωμένο εισιτήριο και με περισσότερα δρομολόγια από την ορεινή περιοχή προς την πόλη της Ξάνθης και αντίστροφα.

Η ορεινή περιοχή έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις μια και ο γερασμένος πληθυσμός της ένιωθε απομονωμένος από το αστικό ιστό, και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις.

Κάθε τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί προσπάθεια ουσιαστικής συμβολής στην βελτίωση των συνθηκών των συνανθρώπων μας και αποδεικνύουν έμπρακτα όχι μόνο το κοινωνικό σας πρόσωπο αλλά και την αγάπη σας για την περιοχή μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά, με ειλικρινή εκτίμηση.

Ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Σταυρούπολης -Ελευθεριάδης Απόστολος 

Σχετικά Άρθρα