Κοινωνία Τελευταία Νέα

Σήμερα στις 6το απόγευμα η μεγάλη παρέλαση αγιο-Βασίληδων και το άναμμα του Δέντρου από τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη

Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της πόλης και ο στολισμός των δρόμων και των πλατειών με χιλιάδες λαμπάκια στο κέντρο και τις γειτονιές, έχουν φέρει από νωρίς το πνεύμα των Χριστουγέννων, σκορπίζοντας χαμόγελα σε παιδιά και μεγάλους που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην αγορά και στην «Ευχούπολη». Το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα φετινά Χριστούγεννα έρχεται να κορυφώσει το εορταστικό κλίμα που επικρατεί και να γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία τους δημότες και επισκέπτες.

Το πρόγραμμα για σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

18:00 Πλατεία Ελευθερίας

Ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης, πλαισιωμένος από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης, τις χορεύτριες της Σχολής Χορού, τους εποχούμενους ποδηλάτες του ποδηλατικού συλλόγου «Πήγασος» και τα μαγικά ξωτικά του, θα καταλήξει στην πλατεία Δημοκρατίας. Στην κεντρική σκηνή η χορωδία του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης θα δώσει το έναυσμα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη.

19:00 Πλατεία Δημοκρατίας

Συναυλία με τους Kings και την Άσπα.

Οι Kings, ένα από τα πιο αγαπητά συγκροτήματα του ελληνικού κοινού και η Άσπα, ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα στο ελληνικό τραγούδι, θα μας ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους.

Σχετικά Άρθρα