Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η JTI στηρίζει την Αστυνομία της Ξάνθης

Αθήνα28 Νοεμβρίου 2022 –Σύγχρονουςηλεκτρονικούς υπολογιστές, μηχανογραφικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσέφερε η εταιρεία JapanTobaccoInternationalστη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προς διευκόλυνση και αναβάθμιση της επιχειρησιακής και επιτελικής της λειτουργίας.

Η παραλαβή του εξοπλισμού έγινεσε ειδική εκδήλωσηστη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της JTI,κας Γεωργίας Καρούντζου και του Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης,κουΠασχάλη Γιώρη.

Με αφορμή την προσφορά αυτή της JTIη κα Καρούντζου δήλωσε: «Η JTI έχει ως προτεραιότητα τη συνεργασία και την ανάπτυξη καλών σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες καιτους θεσμούς όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Ιδιαιτέρως για τη Ξάνθη αναγνωρίζουμε εμπράκτως την πολύτιμη προσφορά της Αστυνομίας στην ασφάλεια της περιοχής και την ευχαριστούμε για αυτό.».

Η Japan Tobacco International στηνΕλλάδα

Η JTI έχει αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 41 χρόνια και είναι σήμερα η Νο.1 εταιρεία στην κατηγορία των συμβατικών προϊόντων καπνού.  Με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, η εταιρεία συνεισφέρει ετησίως πάνω από το 2% των συνολικών φορολογικών εσόδων της χώρας από ΕΦΚ και ΦΠΑ καπνού ενώ προμηθεύεται συστηματικά τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά καπνά για τα προϊόντα της ανά τον κόσμο στηρίζοντας την ελληνική παραγωγή. Εκτός από την εγχώρια αγορά, η JTI Ελλάδας έχει και την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας, άμεσα απασχολώντας συνολικά 300 εργαζόμενους. Το 2022 η JTI Hellas πιστοποιήθηκε από το Top EmployersInstitute ως Κορυφαίος Εργοδότης για 10η συνεχή χρονιά, ενώ είναι η 2η συνεχής χρονιά που η εταιρεία αναγνωρίζεται ως Νο.1 Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα. 

Η JTI διαθέτει σήμερα εμπορική, παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα στη χώρα. Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα και την αξία της διατήρησης και ανάπτυξης της παραγωγικής της μονάδας στην ακριτική περιοχή της χώρας (Ξάνθη), τόσο για την τοπική όσο και την εθνική οικονομία, επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη του εργοστασίου.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  www.jti.com 

Σχετικά Άρθρα