Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Για πρώτη φορά στην Ξάνθη μεγάλη Xριστουγεννιάτικη παρέλαση θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Μαίρη Δαληκριάδου

Με μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη παρέλαση θα ανάψει φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη της Ξάνθης. Όλα θα ξεκινήσουνε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022 από την πλατεία Ελευθερίας προς την κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Όπου ένα χριστουγεννιάτικο άρμα με τον Άγιο Βασίλη και εκατοντάδες καλικάντζαρους συνοδευόμενοι από Αγιοβασίληδες με ποδήλατα θα διανύσει την 28ης Οκτωβρίου και θα φτάσει στην κεντρική πλατεία όπου ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης υπό τους ήχους της μπάντας του Δήμου θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο  ενώ θα ακολουθήσει η μεγάλη συναυλία με την δημοφιλή καλλιτέχνιδα Άσπα και τους Kings.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της μεγάλης χριστουγεννιάτικης παρέλασης ανήκει στον πρόεδρο του κέντρου πολιτισμού κύριο Ηλία Ασκαρίδη ο οποίος θέλει έτσι να καθιερώσει ένα νέο θεσμό την χριστουγεννιάτικη παρέλαση με Αγιοβασίληδες, ξωτικά και άλλα. Και από του χρόνου όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην παρέλαση σχολεία, συλλόγους και τα λοιπά να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος θεσμός στην πόλη της Ξάνθης αυτός της χριστουγεννιάτικης παρέλασης που θα είναι μοναδικός σε όλη την Ελλάδα.

Οι εργασίες στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης είναι πυρετώδεις για φέτος η Ευχούπολη φέτος θα ενισχυθεί και θα έχει διπλάσιο μέγεθος από τις προηγούμενες χρονιές ενώ όλες οι γωνιές της πόλης πολύ σύντομα θα στολίσουνε με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Ας ελπίσουμε όλοι ότι αυτό το εορταστικό κλίμα θα αναθερμάνει και την αγορά της πόλης της Ξάνθης που τόσο το έχει ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα