Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Συλλογή τροφίμων από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ. Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ.
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-11-2022 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΝΟΙΚΤΑ 1Ο,30-12 ΚΑΙ
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 3,30-5
ΣΤΗ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 12 ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΨΑΡΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΣΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ..
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ … ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΝΑΡΗ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΣΕ 2ΟΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ:(ΑΛΕΥΡΙ, ΡΥΖΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΟΣΠΡΙΑ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΚΡΙΘΑΡΑΚΙΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΚΕΙΚ, ΧΥΜΟΥΣ, ΓΑΛΑΤΑ ΝΟΥΝΟΥ Ή ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΗΛΙΕΛΑΙΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ, ΜΕΡΕΝΤΕΣ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΣΑΛΤΣΕΣ, ΑΛΑΤΙΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΧΛΩΡΙΝΗ, ΥΓΡΑ ΠΙΑΤΩΝ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ, ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΕΣ.)

Σχετικά Άρθρα