Κοινωνία Τελευταία Νέα

Εορτασμός Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνας Γηροκομείου Ξάνθης

Την μνήμη της  Αγίας  Μεγαλομάρτυρος  Αικατερίνας της Πανσόφου, τιμά η εκκλησία μας με επίκεντρο του εορτασμού, τον Ιερό Ναό του Γηροκομείου Ξάνθης.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου  και ώρα 18:30 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.  παραμονή της εορτής,  θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμονος.

Ανήμερα της εορτής Παρασκευή  25 Νοεμβρίου και ώρα 07:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. θα τελεστεί  Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας, ιερουργούντος   του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμονος.

Αρτοκλασίες συμπολιτών μας θα δεχόμαστε κατόπιν τηλ.  επικοινωνίας  στο 25410 23114.

Λόγω των ιδιαίτερων και  δύσκολων λόγω covid  συνθηκών που επικρατούν, την παραμονή εντός του Ιερού Ναού μπορούν να παραβρεθούν ΜΟΝΟ οι ηλικιωμένοι μας και τα εμβολιασμένα μέλη του Δ.Σ. του Γηροκομείου,  ενώ  οι συμπολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν την επόμενη ανήμερα την εορτής,  στην  τέλεση του   Όρθρου και  της Πανηγυρικής  Αρχιερατικής  Θείας  Λειτουργίας  μετά αρτοκλασίας .

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες με υγεία και χαρές στα σπιτικά τους!

Για την οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Χ.  Παπαχρόνης

Σχετικά Άρθρα