Αθλητικά Τελευταία Νέα

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ Ξάνθη!!!

Η περιπέτεια της ΠΑΕ Ξάνθη: Με περιπέτειες εκτός αγωνιστικού χώρου βρίσκεται αντιμέτωπη και η ΠΑΕ Ξάνθη, καθώς για τις 30 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί εις βάρος της έξι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί μηχανημάτων και οχημάτων. Μεταξύ αυτών, δύο γεωργικοί ελκυστήρες με τιμές πρώτης προσφοράς 20.000 και 6.000 ευρώ, ένα κουρευτικό μηχάνημα τύπου panther professional, με τιμή πρώτης προσφοράς 6.000 ευρώ, καθώς και τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Συνολικά, η κατ’ εκτίμηση αγοραία αξία των παραπάνω είναι 57.300 ευρώ, ενώ η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται στα 2/3 αυτής, δηλαδή σε 38.200 ευρώ.

Επισπεύδουσα είναι η εδρεύουσα στην Ξάνθη εταιρεία Vialand και η κατάσχεση έγινε για το ποσό των 31.110,23 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη ιδρύθηκε το 1967 ως επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με τη συγχώνευση δύο τοπικών σωματείων της πόλης (Ασπίδα, Ορφέας). Μάλιστα υπήρξε η πρώτη ομάδα στην ιστορία των ομαδικών αθλημάτων στην Ελλάδα που απέκτησε χορηγό και συγκεκριμένα από το 1991 την εταιρεία Βιαμάρ. Εκτοτε και μέχρι τον Ιούνιο του 2016 η ομάδα μετονομάστηκε σε ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Α.Ο. με βασικό μέτοχο τον Χρήστο Πανόπουλο.

Πηγή: https://www.pineiosnews.gr/2022/11/19/ola-sto-sfyri-apo-viles-kai-xenodocheia-mechri-ploia-metoches-kai-exoplismos-kommotiriou/

Σχετικά Άρθρα