Κοινωνία Τελευταία Νέα

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου ο 8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης- Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή

Μαίρη Δαληκριάδου

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου Ξάνθης όπου και παρουσιάστηκαν οι χορηγοί του 8ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Ξάνθης με την στήριξη του Δήμου Ξάνθης, της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης και του Δήμου Αβδήρων. Την συνέντευξη συντόνισε η Έρση Παρχαρίδου.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης  τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη η στήριξη του Δήμου Ξάνθης σε τέτοιες διοργανώσεις. Αμέσως μετά το λόγο ο πρόεδρος των Xanthi Runners  Άκης Γκορόγιας ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλουν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Θράκης ενώ ο εκπρόσωπος της Τροχαίας ανέλυσε πως οι εθελοντές μπορούν να κάνουν το έργο της τροχαίας πιο εύκολο έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα κατά την διάρκεια του Ημιμαραθώνιου.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης, η εταιρία SUNLIGHT εκ μέρους της μίλησε ο Σπύρος Νάκος ο οποίος εκτός των άλλων δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι που πολλοί εργαζόμενοι της SUNLIGHT θα πάρουν μέρος στον Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο ενώ την Συνεταιριστική Ασφαλιστική εκπροσώπησε ο Στράτος Κοντός σημειώνοντας ότι η Ασφαλιστική είναι δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες και είναι χαρούμενος που φέτος θα συμβάλλουν σε μια τέτοια όμορφη εκδήλωση. Για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να βρεθεί στην συνέντευξη εκπρόσωπος της E-VALUE του τρίτου μεγάλου χορηγού του 8ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα