Κοινωνία Τελευταία Νέα

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ερασμίου ευχαριστούν Δημοτικό Ραδιόφωνο και Κέντρο Πολιτισμού Ξάνθης

Αρ. Πρ. 208

Προς το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης:

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Εργαστήριο Πολυμέσων Xanthi Tech Lab Δημοτικό Ραδιόφωνο «Όμορφη Πόλη» 89.9

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Γυμνάσιο Ερασμίου μέσω του συλλόγου καθηγητριών και καθηγητών και της διευθύντριας του κας. Ολυμπίας Λαμπάκη θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους που υποδέχθηκαν, ξενάγησαν και συνομίλησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου κατά την εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησε, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστίες απευθύνουμε στον κ. Δημήτρη Γιαννακούδη συντονιστή έργου στο Εργαστήριο Πολυμέσων Xanthi Tech Lab, στην κα. Γκάμπρα Ζωή υπεύθυνη της δανειστικής βιβλιοθήκης, καθώς και στον κ. Τηλέμαχο Αρναούτογλου ραδιοφωνικό παραγωγό του δημοτικού σταθμού 89.9 «Όμορφη Πόλη».

Η εγκάρδια υποδοχή και οι ενδιαφέρουσες πληροφορίες-γνώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές/-τριες κατά την διάρκεια της παραμονής τους στους επισκεπτόμενους χώρους συνέβαλε σε μία όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία. Τέλος, χαιρόμαστε και ευχαριστούμε διότι τόσο η ανατροφοδότηση από τα ίδια τα παιδιά όσο και η διεξαγωγή της όλης επίσκεψης υπήρξε ομαλή και θετική.

Με ειλικρινείς ευχαριστίες,

Η Διευθύντρια & σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Ερασμίου

loading...

Σχετικά Άρθρα