Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης: Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σύντομα θα τροφοδοτεί με φυσικό αέριο τα Βαλκάνια!!!

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης από τους λίγους “Μητσοτακικούς της Ξάνθης”, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας τοπικά, φαίνεται ότι έχει λάβει πρόταση από τα κεντρικά, να σκεφτεί την κάθοδό του στις επόμενες Εθνικές Εκλογές. Έχει κάνει μια θητεία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, διατηρεί οικονομοτεχνικό γραφείο με μεγάλο κύκλο εργασιών, είναι αγαπητός από τον κόσμο της Ξάνθης και είναι η γενιά στελεχών που θέλει να την “εκμεταλλευτεί” ο πρωθυπουργός για την επόμενη διακυβέρνηση της χώρας.

Δηλώνει λοιπόν ο Κώστας, στον προσωπικό του λογαριασμό: “Με διαφορά λίγων ωρών σήμερα ανακοινώθηκαν δύο εντυπωσιακές αποφάσεις της Κυβέρνησης. Πρώτον, ότι ξεκινούν αμέσως σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες δυτικά της Κρήτης.

Δεύτερον, ότι το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που σύντομα θα τροφοδοτεί με φυσικό αέριο τα Βαλκάνια και θα καταργήσει το μονοπώλιο των Στενών του Βοσπόρου, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Δεν γνωρίζουμε το παρασκήνιο.

Γνωρίζουμε, όμως, εκ του αποτελέσματος, ότι η Κυβέρνηση κινείται μεθοδικά στη γεωπολιτική σκακιέρα και η χώρα κερδίζει συνεχώς πόντους!

Με ήπιο διπλωματικό λόγο αλλά ταυτόχρονα με μια επιθετική ενίσχυση των στρατιωτικών δυνατοτήτων της χώρας, η Ελλάδα σύντομα θα κατακτήσει μια θέση περιφερειακής ισχύος που δεν είχε ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν”.

Σχετικά Άρθρα