Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΗΣ ΣΤΗ ΣΜΙΝΘΗ

Συνεχίζουμε τις εθελοντικές εξορμήσεις στην Ξάνθη και τον μήνα Νοέμβριο.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από τις 09:00πμ έως και τις 14:00μμ στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μύκης στη Σμίνθη.

Σας καλούμε στην εβδομηκοστή δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

Απευθυνόμαστε τόσο στους κατοίκους της Σμίνθης όσο και της Γλαύκης, της Μύκης, της Γοργόνας, του Χρυσού, του Κότινου, της Ισαίας, του Προσηλίου, του Σιρόκου, του Άλματος και της Αιώρας αφού είναι η πιο κοντινή στο χωριό τους αιμοδοσία που διοργανώνεται.

Επίσης αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία να αιμοδοτήσουνε και οι μαθητές της τρίτης τάξης του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Γλαύκης.

Τονίζουμε επίσης κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο Νοσοκομείο μας εφόσον δεν μας βολεύει.

Θυμίζουμε επίσης ότι μπορούμε να αιμοδοτούμε στο Νοσοκομείο μας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30πμ έως και τις 14:00μμ και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 17:30μμ έως και τις 19:30μμ.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα