Καβάλα Τελευταία Νέα

Δωρεά του Βουλευτή της ΝΔ Π.Ε. Καβάλας Μακάριου Λαζαρίδη ενός απινιδωτή στο ΚΥ Κεχρόκαμπου

Σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:10 μ.μ., επισκέφτηκε το χωριό μας τον Κεχρόκαμπο Καβάλας ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης για να μας δώσει έναν απινιδωτή που είναι απαραίτητος για την υγεία των Κατοίκων της Ορεινής Περιοχής.

Έλαβα τον απινιδωτή και το κουτί που θα γίνει η εγκατάσταση του και σύντομα θα γίνει η τοποθέτηση του έξω από το Ιατρείο του Κεχροκάμπου από την αρμόδια εταιρεία. Θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που ανά πάσα στιγμή θα δώσει λύσεις στα προβλήματα υγείας που θα αντιμετωπίζει ο κάθε Κάτοικος της Ορεινής Περιοχής.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Καβάλας κ. Μακάριο Λαζαρίδη και τον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη διότι για να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό βήμα βοήθησε και αυτός ενεργά με τη δική του συμβολή. Είμαι στο πλευρό των ανθρώπων που πραγματικά παράγουν έργο ακόμα όμως και αν διαφωνούμε οφείλω να αναγνωρίζω πάντα το έργο τους, και να τους επιβραβεύω. Αυτή είναι η δική μου αρχή, η δική μου πολιτική και οικογενειακή παιδεία και αυτόν το δρόμο θα τον υπηρετώ προς όφελος όλων για το καλό του κάθε Έλληνα Πολίτη. Σας ευχαριστώ.

( Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης )

Σχετικά Άρθρα