Τελευταία Νέα Τεχνολογία

4 “Δώρα” για τον Εαυτό σας που Υπόσχονται μια Καλύτερη Ζωή

Τα τελευταία χρόνια η ζωή μας έχει αλλάξει σημαντικά καθώς η πανδημία του κορονοϊού, έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια αλλαγή στο τρόπο ζωής μας αλλά και στη διάθεσή μας.

Ευτυχώς, τον τελευταίο καιρό τα πράγματα φαίνεται να είναι καλύτερα και όλοι έχουμε αρχίσει να γυρνάμε στην παλιά μας ρουτίνα και να επαναφέρουμε αρκετές συνήθειες του παρελθόντος. 

Όπως είναι φυσικό, η επιστροφή στον τρόπο ζωής προ-κορονοϊού, δεν είναι για όλους τόσο απλή υπόθεση καθώς μερικοί νιώθουν ακόμα φόβο και ανασφάλεια, ενώ άλλοι δεν ξέρουν από που να ξεκινήσουν για να εξελίξουν την ζωή τους.

Παρακάτω θα βρείτε τα 4 δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας, για να αποκτήσετε μια παραγωγική καθημερινότητα και μια καλύτερη ζωή.

  1. Θεραπεία για την Ψυχή 

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε μια καλύτερη ζωή αλλά και να κατανοήσετε καλύτερα τόσο τον εαυτό σας, όσο και τα συναισθήματά σας, είναι να θεραπεύσετε τη ψυχή σας, με την πλέον γνωστή μέθοδο της ψυχοθεραπείας. Η γνωσιακή ψυχοθεραπεία με τον Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη, στοχεύει στο άτομο και στις συμπεριφορές που αναπτύσσει γύρω του και είναι σε θέση να θεραπεύσει χρόνιες αποκλίσεις που έρχεται ο άνθρωπος αντιμέτωπος στη καθημερινή ζωή του. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μορφές και είδη ψυχοθεραπείας, όπως για παράδειγμα η μέθοδος Gestalt, που στοχεύουν σε διαφορετικά θέματα και διαφορετικές συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε αυτή τη μέθοδο που σας ταιριάζει καλύτερα για να αποκτήσετε μια πολύ καλύτερη ψυχολογία.

  • Καλύτερη και πιο υγιεινή διατροφή

Κάτι ακόμα που είναι πολύ σημαντικό και επηρεάζει τη καθημερινότητα του κάθε ατόμου, είναι η υγιεινή διατροφή. Όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι Έλληνες “νους υγιείς εν σώματι υγιεί”, και δεν είχαν καθόλου άδικο καθώς αντίστροφα η διατροφή μας επηρεάζει τόσο το σώμα μας όσο και την καθημερινή μας διάθεση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χάσετε κάποιο βάρος, τότε αυτό που μπορείτε να κάνετε για πιο καλά και σύντομα αποτελέσματα, είναι να επισκεφθείτε έναν διατροφολόγο. Οι κλινικοί διατροφολόγοι του Myflex, έχουν τα κατάλληλα μέσα και τη τεχνογνωσία για να σας κατευθύνουν κατάλληλα στο πρόγραμμα διατροφής που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

  • Σωματική άσκηση

Είναι επίσης πολύ σημαντικό αν θέλετε να έχετε μια πιο παραγωγική καθημερινότητα, να ξεκινήσετε οποιαδήποτε μορφή σωματικής άσκησης. Η άσκηση αποδεδειγμένα εκκρίνει στο σώμα χημικές ουσίες που βοηθούν στην καλύτερη διάθεση του ατόμου και το βοηθάνε να αποκτήσει έναν πιο ενεργητικό τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που ξεκινήσετε σωματική άσκηση για να δείτε αποτελέσματα στο σώμα σας και να χτίσετε μυϊκή μάζα, τα συμπληρώματα L Καρνιτίνης για αυξημένη απόδοση, ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε. Να θυμάστε πως το πιο σημαντικό είναι να αγαπάτε και να ακούτε το σώμα σας, ειδικά όταν χρειάζεται ξεκούραση.

  • Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία θα είναι σε θέση να σας φτιάξουν την διάθεση και να μοιραστείτε μαζί τους όμορφες στιγμές. Άλλωστε μες στην εποχή του κορονοϊού, όλοι μας απομακρυνθήκαμε από τα αγαπημένα μας άτομα για να προστατέψουμε τα ίδια και εμάς. Τώρα είναι πια η στιγμή για να έρθουμε κοντά και να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας.

Σχετικά Άρθρα