Face to Face Τελευταία Νέα

Κλαψούρισμα Τοψίδη για την κριτική που του ασκούν οι δημοσιογράφοι (αν δεν αντέχεις να τα παρατήσεις)

Δήλωση επί της διαχείρισης του καταγγελόμενου περιστατικού της 11ηςΟκτωβρίου

Σε συνέχεια της ανάθεσης της υπόθεσης στην Δικηγορική Εταιρία Γιαλάογλου, που έχει αναλάβει την νομική διαχείριση των καταγγελλομένων σε βάρος μου από την μέχρι πρότινος μισθώτρια καταστήματος του Επιμελητηρίου Έβρου, θέλω να δηλώσω αρχικά ότι εμπιστεύομαι απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ανεξαρτήτως όμως της νομικής διαδικασίας που θα ακολουθήσει όποτε η υπόθεση ωριμάσει, επιθυμώ να δηλώσω ότι δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ την συστηματική και χωρίς καμία αναστολή,επιχείρηση λάσπης που υφίσταμαι εδώ και τρία χρόνια, με αποκλειστικό στόχο την κάμψη της πολιτικής μου δράσης. Κατανοώ το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον που προκαλεί μια καταγγελία ενός πολίτη κατά ενός πολιτικού προσώπου έστω και για μια ιδιωτική διαφορά, όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι το σύνολο των δημοσιογραφικών μέσων προσέγγισαν και παρουσίασαν το θέμα με αντικειμενικότητα και ψυχραιμία και κυρίως με σεβασμό προς την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών. Όλα πλην ενός συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου της πόλης μας, το οποίο για μία ακόμη φορά επιδίδεται στην στοχευμένη και υποβολιμαία προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης μου μέσω ψευδών ειδήσεων και συκοφαντικών ισχυρισμών που επιχειρούν να κηλιδώσουν την πολιτική μου διαδρομή και να ανακόψουν την πολιτική μου πορεία, προδικάζοντας αρνητικά την εξέλιξη μιας ιδιωτικής διαφοράς, υποκαθιστώντας την Δικαιοσύνη και δημιουργώντας συνθήκες «Κολοσσαίου».

Είναι γνωστό πλέον σε όλους τους πολίτες του Ν.Έβρουότι αποτελώ στόχο του συγκεκριμένου μέσου αφ’ ης στιγμής εξεδήλωσα ενδιαφέρον ενασχόλησης με την Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού και αυτή η στοχοποίηση βαίνει συνεχώς εντονότερη μετά την επιτυχημένη πορεία της παράταξής της οποίας ηγούμαι,στις Εκλογές του 2019. Ως εκ τούτου η νέα απόπειρα φθοράς της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπό μου και την παράταξη μας, δεν συνιστά έκπληξη. Άλλωστε, έχω ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη τέσσερις φορές εναντίον του συγκεκριμένου μέσου ζητώντας την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου και την επανόρθωση των προσβλητικών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, αναμένοντας τον χρόνο εκδίκασης από τα αρμόδια δικαστήρια (ποινικά και αστικά).

Οι διαπιστώσεις αυτές δεν είναι αυθαίρετες και υπερβολικές καθώς επιβεβαιώνονται τόσο από το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων του συγκεκριμένου μέσου όσο και από τους υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς που εκτοξεύονται για το πρόσωπό μου καθώς επίσης και από την συχνότητα και το ύφος των αναρτήσεων. Το σχέδιο αυτό πολιτικής εξόντωσης μου, δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτο το περιστατικό της 11ης Οκτωβρίου με την συμπολίτισσα μου, για μικροπολιτικούς λόγους, προκειμένου το συγκεκριμένο μέσο και ο δημοσιογράφος που το διαχειρίζεται να ανταποκριθεί στην αποστολή δολοφονίας χαρακτήρα που έχει αναλάβει, που δεν είναι άλλη από την δυσφήμιση της προσωπικότητας μου στην κοινή γνώμη. Ερωτήματα προκαλεί βέβαια το «συμπτωματικό γεγονός» ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου μέσου συνδέεται επαγγελματικά με την Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η οποία με υπογραφή Περιφερειάρχη, του έχει αναθέσει από το 2020 επίσημα,έργο “Υποστηρικτικών υπηρεσιών προς την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ορθή και συντονισμένη προβολή και δημοσιότητα των δραστηριοτήτων του Περιφερειάρχη που σχετίζονται με το πρόγραμμα Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2021-2022», με διάρκεια 32 μηνών και αμοιβή 48.000 ευρώ.

Με τα ως άνω δεδομένα επιθυμώ να καταστήσω σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι η πορεία της παράταξής μας και εμού προσωπικά προς τις Εκλογές του 2023 παραμένει σταθερή και αταλάντευτη. Γνωρίζουμε πλέον όλοι πολύ καλά την εκπεφρασμένη πρόθεση συγκεκριμένων προσώπων και κέντρων να ναρκοθετήσουν τον δρόμο μας, ωστόσο έχει γίνει πλέον συνείδηση ότι και αυτή όπως και οι προηγούμενες απόπειρες ανακοπής της πορείας μας θα πέσει στο κενό και δεν θα κάμψει το υψηλό φρόνημά μας.

Εγώ προσωπικά συνεχίζω να πορεύομαι με τις ίδιες αξίες, με εντιμότητα και απόλυτη διαφάνεια, με ακλόνητη την εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη για να απομονώσω τους κοινούς συκοφάντες και τους υποκινητές τους και όσους πιστεύουν ότι η πολιτική μπορεί να καθορίζεται με όρους παραγωγής λάσπης και συκοφαντικής εξόντωσης των αντιπάλων.

Χριστόδουλος Τοψίδης

Σχετικά Άρθρα