Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Εορτασμός του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ξάνθη – Φωτογραφίες και video από την Δοξολογία

Μαίρη Δαληκριάδου

Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο και της “Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας” γιορτάζει στην Ξάνθη η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης σήμερα Πέμπτη 20, Οκτωβρίου 2022.

Για αυτό το λόγο σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της του θεού Σοφίας Ξάνθης χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος και περιελάβανε ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού της ΕΛΑΣ.  Μετά πέρας της δοξολογίας ακολούθησε μικρή στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης.

Στην Δοξολογία παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης, η εκπρόσωπος του δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη Σοφία Ψωμά, εκπρόσωποι των Πολιτικών Αρχών, του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικών φορέων, επαγγελματικών ενώσεων , συλλόγων και ενώσεων αποστράτων, καθώς και συνδικαλιστικοί φορείς του εν ενεργεία προσωπικού.

Μια μέρα νωρίτερα την Τετάρτη 19, Οκτωβρίου 2022 με την μέριμνα της συνδικαλιστικής κίνησης στην Αστυνομικών τελέστηκε Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός μετ αρτοκλασίας στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης.

Ανάλογες δοξολογίες τελέσθηκαν σήμερα, σε Ιερούς Ναούς στις έδρες  των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φωτογραφίες από τον Αρχιερατικό Εσπερινό στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στον προαύλιο χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης:

Σχετικά Άρθρα