ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Πολιτιστικός Σύλλογος Γενισέας: Παράσταση θεάτρου-τσίρκου για μικρά και μεγάλα παιδιά το Σάββατο 22 Οκτώβρη στην Γενισέα

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γενισέας διοργανώνει μια παράσταση θεάτρου-τσίρκου για μικρά και μεγάλα παιδιά το Σάββατο 22 Οκτώβρη στις 18:30 στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσειου Γενισέας.


Οι “Dromocósmicas” στη Γενισέα παρουσιάζουν την βραβευμένη παράσταση“Muamba” Μία παράσταση θεάτρου-τσίρκο για μικρά και μεγάλα παιδιά….Ο Byron, ένας τσαρλατάνος, ευέλικτος καλλιτέχνης και η αδέξια βοηθός του Signorina, παρουσιάζουν το MUAMBA show τους.(MUAMBA= ΜΑΙΜΟΥ, στα Βραζιλιάνικα σημαίνει προϊόν μίας πολύ χαμηλής ποιότητας.

Εδώ βέβαια χρησιμοποιείται χιουμοριστικά.)Ανάμεσα σε κωμικά νούμερα, μαγικά κόλπα , ακροβατικά και ακούσια σαμποτάζ της Signorina, η παράσταση ακροβατεί στο όρια της αλήθειας και της φάρσας. Στο ακροατήριο αιωρείται διαρκώς η ελπίδα για ένα μεγάλο φινάλε… ότι κάτι σπουδαίο στο τέλος θα συμβεί…….Το Muamba είναι μια κωμική παράσταση θεάτρου- Τσίρκου.

Μία συγχώνευση μιμικής, μαγικών κόλπων, μουσικής και ακροβατικών, που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε στην ατμόσφαιρα των παλιών παραδοσιακών μικρών περιπλανώμενων ΤΣΙΡΚΟ.Η παράσταση είναι διαδραστική και με τη συμμετοχή των θεατών το “show” Muamba, μεταμορφώνεται σε μία πραγματική γιορτή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Σκηνοθεσία: Camilla Bombarini και Βύρων ΣκουρήςΠαίζουν: Camilla Bombardiini και Βύρων ΣκουρήςΚοστούμια: Camilla BombardiniΣκηνικα: Βύρων ΣκουρήςΠαραγωγή: Dromocosmicas

Σχετικά Άρθρα