Κοινωνία Τελευταία Νέα

Γενική Συνέλευση στον Σύλλογο Ιεροψαλτών Ξάνθης «Γρηγόριος ο Πρωτοψάλτης»

Δευτέρα 17-10-2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Βενιζέλου 14 – Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί πέρυσι, με την συμπλήρωση της διετούς θητείας, αλλά λόγω των περιορισμών από τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, γι’ αυτό τον λόγο και δόθηκε παράταση από το αρμόδιο υπουργείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ξάνθης «Γρηγόριος ο Πρωτοψάλτης» αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό του, την σύγκλιση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 17-10-2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Βενιζέλου 14. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

Ισολογισμός 2022

Απολογισμός δράσεων και πεπραγμένων

Προϋπολογισμός 2023

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί πέρυσι, με την συμπλήρωση της διετούς θητείας. Λόγω των περιορισμών από τα μέτρα για τον κορωνοϊό, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, γι’ αυτό τον λόγο και δόθηκε παράταση από το υπουργείο Εσωτερικών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η δεύτερη και τελική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24-10-2022 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο ανεξαρτήτως απαρτίας.

Παρακαλούνται όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση.

Εκ μέρους του Συλλόγου

O Πρόεδρος
Ιωάννης Νταβράζος

Σχετικά Άρθρα