Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Μετά από παρέμβαση του Ηλ. Μηχανικού Στ. Καρυπίδη: Ενημέρωση των πολιτών για επιχειρούμενη απάτη από δήθεν «συνεργάτες» της ΔΕΔΑ!!!

Εδώ και λίγο καιρό υπήρχε μια ομάδα τεχνικών εκτός Ξάνθης που ήρθε στην πόλη μας και συστήνονταν στους πελάτες ως συνεργαζόμενοι με την ΔΕΔΑ και προσπαθούσαν να πάρουν δουλειές εγκατάστασης Φυσικού Αερίου. Ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Σταύρος Καρυπίδης και ο Μηχανολόγος Μηχανικός Ιωάννης Ιατράκης από το Φυσικό Αέριο Ξάνθης εντόπισαν την παρατυπία και έστειλαν επιστολή στην ΔΕΔΑ.

Ακολουθεί η απάντηση της εταιρίας που ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

Η ΔΕΔΑ εφιστά την προσοχή των πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους οι οποίοιπροφασίζονται συνεργασία με τη ΔΕΔΑ προκειμένου να αναλάβουν εργασίες που σχετίζονται με την εσωτερική εγκατάσταση του φυσικού αερίου με σκοπό την αποκόμιση προσωπικού οφέλους.

Υπογραμμίζεται ότι η ΔΕΔΑδεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας κατασκευής εσωτερικής εγκατάστασης καιδεν κατευθύνει ποτέ τους πελάτες σχετικά με την επιλογή μηχανικού  ή παρόχου φυσικού αερίου. Η μόνη σχετική αρμοδιότητα της ΔΕΔΑ αφορά τη θεώρηση μελέτης εσωτερικής εγκατάστασης,ηοποία υποβάλλεται από τον μηχανικό της επιλογής του πελάτη.

Τέσσερις συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης

  1. Η ΔΕΔΑαπαγορεύεται ναυποδεικνύει στους πελάτες της μηχανικούς ή/και παρόχους φυσικού αερίου.
  • Τα emails των εκπροσώπων  μας έχουν πάντοτε την κατάληξη @deda.gr.
  • Η ΔΕΔΑ δεν συνεργάζεται με κανέναν μηχανικό που αναλαμβάνει τη μελέτη ή/και την κατασκευή μιας εσωτερικής εγκατάστασης. Η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται αποκλειστικά από το τοπικό γραφείο της κάθε πόλης (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη & Δράμα) ή από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας 216 2000 401.
  • Σε περίπτωση που σας προσεγγίσουν άτομα, τα οποία δηλώνουν συνεργάτες μας, παρακαλούμε να απευθυνθείτε άμεσα είτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΔΑ είτε στα τοπικά μας γραφεία, ώστε  να ενημερωθείτε από το αρμόδιο προσωπικό της εταιρείας μας σχετικά με τη διαδικασία της σύνδεσης του ακινήτου σας με το δίκτυο διανομής της ΔΕΔΑ.

Σχετικά Άρθρα