Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Και επίσημα η αποχώρηση Παπαχρονη από την ομάδα των 4άρων (Σύντομα ο Σάββας θα μείνει μόνος του).

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι,

Ότι πρέπει να αλλάξουν και να αλλάξουν ριζοσπαστικά και πολλά, και με πιο γρήγορους ρυθμούς στο Δήμο Ξάνθης και στη λειτουργία του είναι γεγονός.

Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να γίνουν αυτές οι αλλαγές και κυρίως οι δημότες της Ξάνθης.

Για αυτό και οι αλλαγές πρέπει να αγγίξουν όλους και όλες, και να αλλάξουνε ακόμη και  τον τρόπο που λειτουργούμε ακόμα και που σκεφτόμαστε για την Ξάνθη μας.

Να δείξουμε έμπρακτα ότι εξακολουθούμε να αγαπάμε την πόλη μας ή να προσπαθήσουμε να την ξανααγαπήσουμε.

Προσωπική μου άποψη και εκτίμηση αποτελεί, ότι οι όποιες αλλαγές στην Ξάνθη μας δεν γίνονται μόνο με την ψήφο μας κάθε τέσσερα έτη, αλλά και με τον τρόπο που λειτουργούμε, συμπεριφερόμαστε ακόμα και το πώς συζητούμε και συμμετέχουμε. Ατομικά ή συλλογικά.

Παραιτήθηκα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους υγείας από δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης. Επέλεξα για την ώρα να συνεχίσω να προσφέρω εκεί που πραγματικά με χρειάζονται, εκεί που πραγματικά μπορώ να σχεδιάσω, να δημιουργήσω, να υλοποιήσω. Εκεί που ακούγονται ο απόψεις ολονών, εκεί που τα λογικά και εμπεριστατωμένα επιχειρήματα γίνονται αποδεκτά, εκεί που συναποφασίζονται δράσεις και πρακτικές προς όφελος των συνανθρώπων μας.

Εξάλλου τόσο το Γηροκομείο Ξάνθης όσο και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών είναι γνωστό σχεδόν σε όλους ότι είναι οι πρώτες και μεγαλύτερες αγάπες μου. Ο Εθελοντισμός αποτελεί δε τη μεγαλύτερη και πιο πολύχρονη ενασχόλησή μου αφού έχω προσωπικά αφιερώσει σχεδόν το ήμισυ της ζωής μου.

Στην παρούσα λοιπόν φάση της ζωής μου αδυνατώ αλλά και δεν έχω τις παραπάνω δυνάμεις να συμμετάσχω οπουδήποτε αλλού και με οποιονδήποτε τρόπο. Τρία έτη προσπάθησα τόσο ατομικά όσο και με τους συνεργάτες μου «στην Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» όπως και με τη σύμπραξη των τεσσάρων της αντιπολίτευσης, όσο μπορούσα, όσο μου επιτρεπότανε, να βοηθήσω την πόλη που γεννήθηκα, την πόλη που ζω, την πόλη που πραγματικά σέβομαι και αγαπώ.

Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μπαίνουν κάποια όρια στη ζωή μας. Προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όσο μπορούμε και όπως μπορούμε και εκεί που επιθυμούμε περισσότερο.

Ας έχουμε την υγεία μας πρώτιστα… τα άλλα έπονται… αργά ή σύντομα…

ΥΓ. Θα έρθει ή ώρα που θα δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις σε κάποιους συστημικούς και συστηματικούς καλοθελητές και εντεταλμένους «αποδομητές» , άφιλους, μισάνθρωπους, «άθεους» και φιλοτομαριστές.

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

https://www.facebook.com/giannis.papaxronis.7/videos/1490224958068550

Σχετικά Άρθρα