Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Συναρπάζει μικρούς και μεγάλους ο προσομοιωτής του ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης

Στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης  βρίσκεται αυτές τις ημέρες το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Συναρπαστική εμπειρία με τον προσομοιωτή του EKO Acropolis Rally Road

Το EKO Acropolis Rally Road Truck είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO «διαδίδει» τη σπουδαιότητα της ασφαλούς οδήγησης. Δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες  μέσω του προσομοιωτή,  ν’ ανακαλύψουν λάθη ή να επιβραβευτούν για τις σωστές τους αντιδράσεις.

Να θυμίσουμε ότι το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» στο πλαίσιο των δράσεών του, φιλοξενεί το φορτηγό ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του οδηγού για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά και την αποτροπή απωλειών στην άσφαλτο.

Μίχου Βασιλική – Εκπρόσωπος ΕΚΟ : Είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει να το δοκιμάσει!

Η κ. Μίχου μίλησε στην κάμερα του xanthipost.gr και σημείωσε μεταξύ άλλων πως «…Σήμερα είναι η όγδοη ημέρα που βρισκόμαστε στην περιοχή σας αφού βρεθήκαμε για 6 ημέρες στο Μαγικό Ξάνθης και 2 ημέρες στην Ξάνθη . Είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να το δοκιμάσει..» ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι οι συμμετέχοντες  έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και τα ειδικά γυαλιά προσομοίωσης οδήγησης  υπό την επήρεια αλκοόλ που αφορούν βέβαια τους πολίτες  άνω των 18, για να κατανοήσουν το πόσο επικίνδυνο είναι να οδηγούν μεθυσμένοι.   

Σχετικά Άρθρα