Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

(video) – Πέσανε και οι τελευταίες πινελιές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης! Πάνω από 1000 παιδιά γράφτηκαν στα τμήματα!!!

Χασάν Ογλού Φερτούν :  Σε μικρό χρονικό διάστημα η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης  έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να «στολίσει» το κολυμβητήριο

Η εικόνα του κολυμβητηρίου άλλαξε  και όλοι όσοι το επισκέπτονται,  αντικρίζουν μία πλήρως ανακατασκευασμένη και άρτια εξοπλισμένη αθλητική εγκατάσταση. Στον περιβάλλον χώρο έχει μπει πράσινο ενώ ανακαινίστηκαν και οι εξωτερικές σκάλες στην νότια είσοδο με επένδυση μαρμάρου…

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης με τις οδηγίες του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη προχώρησε σε εργασίες ευπρεπισμού του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης και τοποθέτησε γκαζόν και δεντράκια στα παρτέρια.

Άλλαξε όψη όλος ο χώρος – Παρεμβάσεις ευπρεπισμού του περιβάλλοντος χάρου

Ο κ. Φερτούν αναφερόμενος στο άνοιγμα  του κολυμβητηρίου Ξάνθης  τόνισε μεταξύ άλλων  πως  ήταν ένα στοίχημα για τον Δήμαρχο Ξάνθης και τον συγχαίρει που το πίστεψε και μαζί του το πίστεψαν και όλοι οι  συνεργάτες του,  που στάθηκαν στο πλευρό του και στήριξαν την όλη προσπάθεια που είχε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.  

Όπως δήλωσε στην κάμερα του xanthinewst.gr ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ.. Φερτούν «…οι εργασίες συνεχίζονται και θα προσθέσουμε ακόμη περισσότερα δενδράκια στα παρτέρια και άλλο γκαζόν και σε μία εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί ο γενικότερος ευπρεπισμός του περιβάλλοντος χώρου του δημοτικού κολυμβητηρίου..»

Τέλος ο κ. Φερτούν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά και όλους τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πρασίνου που εργάστηκαν αγόγγυστα για να και επιτευχθεί αυτό το όμορφο και θετικό αποτέλεσμα.

Γεγονός της τεράστιας επιτυχίας που έχει η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Ξάνθης είναι ότι σε αυτό γράφτηκαν για να κολυμπούν πάνω από 1000 παιδάκια!!! Αυτό δικαιώνει και τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που επέμενε τόσο πολύ στην επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων που για χρόνια είχαν αφεθεί στην τύχη τους…

loading...

Σχετικά Άρθρα