Κοινωνία Τελευταία Νέα

Επίσημο μέλος του DiversityCharter Greece η JTI Hellas

Αθήνα26 Σεπτεμβρίου2022 – Επίσημο μέλος του DiversityCharter Greece αποτελεί πλέον η JTI Ελλάδας καθώς υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, μια πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ και του DiversityCharterΕλλάδας στα γραφεία του ΚΕΑΝ -Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων.

Πρόκειται για μια κίνηση που επιβεβαιώνει την προσήλωση της JTI στον σεβασμό στη διαφορετικότητα και στην παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως φύλου, πεποιθήσεων ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Με αφορμή την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, η CEO της JTI κ. Lili Zigoslu, δήλωσε: «Η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας συνιστά μια ηθική αυτοδέσμευση της JTI αναφορικά με τον σεβασμό σε θέματα διαφορετικότητας και ένταξης εντός του εργασιακού περιβάλλοντος. Στη JTI είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο ο καθένας από εμάς μπορεί να είναι ο εαυτός του. Έχουμε την επίγνωση ότι η επιχειρηματική επιτυχία και η ανάπτυξή μας δεν μπορεί παρά να στηρίζεται στους ίδιους τους ανθρώπους μας. Θέλουμε να προσελκύουμε, να αναπτύσσουμε και να διατηρούμε τους ικανότερους ανθρώπους, γνωρίζοντας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος και μας κάνει όλους καλύτερους. Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα και αναγνωρίζουμε ότι μόνο η ένταξη είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά προς ένα Βιώσιμο Μέλλον για όλους».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ & Ιδρυτής της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, κ. Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε «Η JTI Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καπνικών προϊόντων διεθνώς, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας παράλληλα την υποστήριξή της ως χορηγός. Τους υποδεχόμαστε με χαρά και ανυπομονούμε να μοιραστούν μαζί μας αλλά και με τις ελληνικές επιχειρήσεις τις πολιτικές και πρακτικές υγιούς ένταξης της διαφορετικότητας στα επαγγελματικά περιβάλλοντα και την κοινωνία».

Σχετικά Άρθρα