Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Αστέρια του αθλητισμού στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης (foto +video)

Μαίρη Δαληκριάδου

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μμ στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, η τοπική οργάνωση της ΝΔ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία  εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός, ψυχική και σωματική ασπίδα στη ζωή μας».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τονωθεί το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας ώστε μέσα από τον αθλητισμό να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων των πολιτών και κυρίως να διαμορφωθεί μια αθλητική νοοτροπία στις νεαρές ηλικίες που αποτελούν την επόμενη γενιά.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους οι ολυμπιονίκες και κορυφαίοι αθλητές: Βούλα Πατουλίδου, Κώστας Γκατσιούδης, Αναστασία Κελεσίδου, Ζήσης Βρύζας, Νίκος Ιωσηφίδης, Μιχαλεντζάκης Δημοσθένης, Ισκάν Σελήμ, Άγγελος Παυλακάκης, Ιάσωνας Παπαδόπουλος οι οποίοι μίλησαν στο κοινό για τις εμπειρίες τους και την πορεία του στον αθλητισμό εισπράττοντας το χειροκρότημα όλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης και άλλοι. Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από την Ξάνθη στους συμμετέχοντες.

Συγχαρητήρια στο πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ξάνθης (πρώην ΝΟΔΕ ) κ. Αλέξανδρο Νταμπουραντζή και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και σε όλους όσους ασχοληθήκαν  για την οργάνωση της εκδήλωσης που πρώτη φορά έγινε στην Ξάνθης τέτοια εκδήλωση.

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/1093618094597784

Σχετικά Άρθρα