Τελευταία Νέα Τεχνολογία

TEDxDUT: Αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο pre-event με θεματολογία “X-ploration”

Tο Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου TEDxDUTH, το δεύτερο pre-event με θεματολογία “X-ploration”.

Το TEDxDUTH είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών, κυρίως μέσω ομιλιών και Workshops. Η Οργανωτική Επιτροπή των δράσεων απαρτίζεται στην πλειοψηφία από προπτυχιακούς φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και το TEDxDUTH έχει σκοπό να εμπνεύσει, να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει το φοιτητικό κοινό και την τοπική κοινωνία για ζητήματα που αφορούν την επιστήμη, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τις τέχνες.

Συγκεκριμένα, το δεύτερο Pre-Event, θα πραγματοποιηθεί στο Aμφιθέατρο Παλιάς Νομικής Κομοτηνής και ώρα 11:30. Tην εκδήλωση θα στελεχώσουν ακαδημαϊκοί ομιλητές, άνθρωποι του χώρου της πανεπιστημιακής και περιφερειακής κοινότητας, καθώς και ένα Workshop και ένα Perfomance, δίνοντας μια πιο ζωντανή νότα στην εκδήλωση.

Για περαιτέρω πληροφορίες και ενημερώσεις μπορείτε να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς μας στο instagram, facebook, καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα μας.

Οργανωτική Επιτροπή
TEDxDUTH 2022

Σχετικά Άρθρα