Κύριο Θέμα Μειονότητα Τελευταία Νέα

Κήρυγμα μίσους εναντίον του βουλευτή Ξάνθης Χ. Ζεϊμπέκ… πρέπει να κινηθεί ΆΜΕΣΑ η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ Ξάνθης… (Απαράδεκτο βίντεο που καλεί σε λιντσάρισμα!!!)

Με δελτίο τύπου ο βουλευτής Ξάνθης του Σύριζα κ. Χουσεϊν Ζείμπέκ αναφέρει τα παρακάτω τα οποία έλαβαν χώρα σε εκπομπή χαμηλότατου επιπέδου σε τηλεόραση της Ξάνθης:

Στην εκπομπή “Ανοιχτή Γραμμή” του Πάνου Παπαδόπουλου στην Next Tv ΘΡΑΚΗ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που προβλήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στις 12-09-2022 στις 13.00, ένας πολίτης παίρνοντας τον λόγο μέσω της Ανοιχτής Γραμμής προέβη σε κήρυγμα μίσους εναντίον μου και εκτόξευσε απειλές κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητάς μου.

Ο οικοδεσπότης δημοσιογράφος αντί να καταδικάσει τις δηλώσεις του συγκεκριμένου πολίτη και να του ζητήσει να ανακαλέσει, έπιασε ψιλή κουβεντούλα μαζί του, παίρνοντας στην ουσία θέση υπέρ των δηλώσεων του πολίτη.

Πιστεύω βαθιά ότι, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, αποτυπώνεται ξεκάθαρα το έλλειμμα δημοκρατίας που υπάρχει στην κοινωνία μας, καθώς επίσης και το χαμηλότατο επίπεδο του κοινωνικού διαλόγου που συντελείται μέσω των ΜΜΕ της Ξάνθης. Έχω βρεθεί πολλάκις ενώπιον απειλών και υβριστικών  χαρακτηρισμών, ήδη από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής μου με τα κοινά και ουδέποτε με αφορούσαν ή με τρομοκρατούσαν.

Ωστόσο, νομίζω ότι πλέον η στοχοποίησή μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κάποια στιγμή η ανοχή των ΜΜΕ σε όλα αυτά τα περιστατικά θα πρέπει να λάβει τέλος, κυρίως γιατί σχετίζεται με ζητήματα δημοκρατίας και γιατί τα ίδια τα ΜΜΕ έχουν την ευθύνη έγκυρης ενημέρωσης και όχι αναπαραγωγής εκφράσεων μίσους.

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του επιτέλους…

Το παρακάτω βίντεο το κοινοποίησε ο ίδιος ο βουλευτής Ξάνθης. Εμείς καλούμε την εισαγγελία Ξάνθης να κινηθεί πάραυτα… και φυσικά το ΕΣΡ θα σταθεί κι αυτό στο ύψος του!!!

Σχετικά Άρθρα