fbpx
Τελευταία Νέα

Υγειονομική Κάλυψη Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης από την ΟΔΙΑΚ

Η ΟΔΙΑΚ στα πλαίσια των Γ.Π.Π. 2022 συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη με ικανοποιητικό αριθμό εθελοντών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Τμήματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δ.Ξ. καλύπτοντάς με επιτυχία τον οριοθετημένο χώρο που μας ανατέθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης .

Κατά την διάρκεια των γιορτών Παλιάς Πόλης από 3.9.22 έως 10.9 .22

υπήρξε μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και συνδημοτών ,  η ομάδα ήταν  σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών επειγόντων περιστατικών.

Η παρουσία μας ήταν  σε καθημερινή  βάση , έχοντας όπως και τα προηγούμενα έτη κεντρικό σταθμό πρώτων βοηθειών  έξω από τον 

« ΚΗΠΟ» στην πρώτη γέφυρα του  « Κόσυνθου »  όπου  δόθηκε φροντίδα  Πρώτων Βοηθειών σε 10 συνανθρώπους μας με περιπτώσεις όπως : θλαστικά τραύματα μικρής έκτασης , εκδορές , διαστρέμματα .

Καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών δύο περίπολοι εθελοντών ( δύο ή τριών ατόμων ) κάλυπταν τον οριοθετημένο από τον Δήμο χώρο.

 Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχημένη διεκπεραίωση της υγειονομικής κάλυψης των Γιορτών Παλιάς Πόλης επειδή αυτό είναι αποτέλεσμα τεχνογνωσίας  και επαγγελματισμού , που είναι η βάση της εκπαίδευσής των εθελοντών μας.

Σχετικά Άρθρα