Κόμματα Τελευταία Νέα

Τα ίδια και χειρότερα γινόταν επί Συριζα… Αποκάλυψη-«βόμβα» Κωνσταντοπούλου: «Παρακολουθήσεις της ΕΥΠ ήθελε να μου δείξει ο Τσίπρας»


Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε σε συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά» πώς «ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει παρακολουθήσεις της ΕΥΠ».

Σύμφωνα με την πρώην βουλευτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, θέλησε να της δείξει απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι είχε αρνηθεί να δει τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις, ενώ χαρακτηρίζει υποκριτική τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το θέμα των υποκλοπών, καθώς όπως λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος.

«Η ΕΥΠ δεν λειτούργησε ποτέ ως Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, αλλά ως κομματικό και κυβερνητικό παραμάγαζο», σχολιάζει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «επί ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύθηκε η Δημοκρατία».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει επίσης ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό, επισημαίνοντας ότι χρημοποιεί την υπόθεση για κομματικό όφελος, χωρίς να δέχεται να λάβει την ενημέρωση που του προσφέρουν και η οποία δεν αφορά τον ίδιο ιδιωτικά, αλλά τον ελληνικό λαό.

Το βασικό ζήτημα που αναδεικνύεται από τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων, αναφέρει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, είτε αυτές πραγματοποιούνται από εξωτερικούς είτε από εσωτερικούς παράγοντες, είναι ότι όσο δεν αποκαλύπτονται, αφήνουν ανεξέλεγκτη μία διαδικασία εκβιασμών του πολιτικού προσωπικού της χώρας.


Σχετικά Άρθρα