Κόμματα Τελευταία Νέα

Τα ίδια και χειρότερα γινόταν επί Συριζα… Αποκάλυψη-«βόμβα» Κωνσταντοπούλου: «Παρακολουθήσεις της ΕΥΠ ήθελε να μου δείξει ο Τσίπρας»


Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε σε συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά» πώς «ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει παρακολουθήσεις της ΕΥΠ».

Σύμφωνα με την πρώην βουλευτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, θέλησε να της δείξει απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι είχε αρνηθεί να δει τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις, ενώ χαρακτηρίζει υποκριτική τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το θέμα των υποκλοπών, καθώς όπως λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος.

«Η ΕΥΠ δεν λειτούργησε ποτέ ως Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, αλλά ως κομματικό και κυβερνητικό παραμάγαζο», σχολιάζει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «επί ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύθηκε η Δημοκρατία».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει επίσης ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έπρεπε να δεχθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει ο ίδιος τον ελληνικό λαό, επισημαίνοντας ότι χρημοποιεί την υπόθεση για κομματικό όφελος, χωρίς να δέχεται να λάβει την ενημέρωση που του προσφέρουν και η οποία δεν αφορά τον ίδιο ιδιωτικά, αλλά τον ελληνικό λαό.

Το βασικό ζήτημα που αναδεικνύεται από τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων, αναφέρει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, είτε αυτές πραγματοποιούνται από εξωτερικούς είτε από εσωτερικούς παράγοντες, είναι ότι όσο δεν αποκαλύπτονται, αφήνουν ανεξέλεγκτη μία διαδικασία εκβιασμών του πολιτικού προσωπικού της χώρας.


loading...

Σχετικά Άρθρα