Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κι άλλο ξεδόντιασμα στον Σύριζα Ξάνθης από την ΝΟΔΕ… «Μας λέτε ξεκάθαρα ότι δεν σας ενδιαφέρει ούτε η πατρίδα, ούτε η θρησκεία ούτε η οικογένεια»!!!                                                            

                                                                                                       ΞΑΝΘΗ 6/9/2022

        Καταλαβαίνουμε τις προσπάθειες αντιπερισπασμού της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης, η οποία όμως οφείλει να μας ενημερώσει με ποιον τρόπο ενοχοποιείται κάθε ένας πολίτης όταν ζητούμε την αποπομπή Ελλήνων βουλευτών που υπονομεύουν την Ελλάδα με τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις και ενέργειές τους; Δε γνωρίζουν ότι αποδίδοντας εθνική ταυτότητα στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ταυτίζονται με τη διαρκώς κλιμακούμενη προκλητική ρητορική της Τουρκίας; Δε γνωρίζουν ότι η συνεχής τους παρουσία στα γραφεία της Τ.Ε.Ξ. φωτογραφιζόμενοι με το προεδρείο και δηλώνοντας ότι «θα κάνουν ότι χρειαστεί για την αναγνώριση της Τ.Ε.Ξ.», εγείρουν εύλογα ερωτήματα που αναμένουν απαντήσεις; Κατά τα άλλα ενοχληθήκατε με την καθ’ όλα επιστημονική θέση του κ. Αθανασίου περί άρσης του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας.
        Μας λέτε ξεκάθαρα ότι δεν σας ενδιαφέρει ούτε η πατρίδα, ούτε η θρησκεία (αν και το γνωρίζαμε) αλλά τώρα αντιτίθεστε και στο θεσμό της οικογένειας; Είναι αυτή η επίσημη θέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;
       Όσο για την κατάπτυστη τοποθέτησή σας περί συμπόρευσής μας με τη Χρυσή Αυγή οι πολίτες δεν ξεχνούν ότι επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας η Χρυσή Αυγή οδηγήθηκε σε δίκη και τα επιτελικά της στελέχη στη φυλακή. Στη μνήμη των πολιτών είναι καταγεγραμμένο ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επανειλημμένως, τόσο ως αντιπολίτευση όσο και ως κυβέρνηση, δε δίσταζε να συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή, διοργανώνοντας από κοινού συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις εκμετάλλευσης του πόνου των πολιτών και στη συνέχεια να προσμετρά τις ψήφους των βουλευτών της στα σχέδια που προωθούσε. Οι πολίτες δεν ξεχνούν πως Σ.ΥΡΙΖ.Α. και Χρυσή Αυγή εμπόδισαν την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ψηφίζοντας σε τρεις ψηφοφορίες «παρών». Δεν ξεχνούν επίσης πως βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των ΑΝ.ΕΛ., των δύο κυβερνητικών εταίρων, συμμετείχαν σε επικοινωνιακές παραστάσεις στο Καστελόριζο με υπόδικους της Χρυσής Αυγής. Δεν ξεχνούν ότι 4,5 χρόνια ψάχνατε αίθουσα για να πραγματοποιηθεί η δίκη!
       Σταματήστε να διχάζετε την Ελλάδα και τους Έλληνες και απαντήστε ξεκάθαρα.      αν συμφωνεί ο επίσημος ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τις δηλώσεις και ενέργειες των Μουσουλμάνων Ελλήνων Βουλευτών;

       Θεωρούμε πως σώφρον είναι να σιωπάτε γιατί μιλώντας συνεχίζετε να εκτίθεστε στα μάτια όλων των πολιτών.

       Τέλος παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν έχετε αναλάβει και Γραφείο Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Ξάνθης.

Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα