Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Πλατεία Μητροπόλεως: Εντυπωσίασε με την μουσική της η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Ξάνθης (foto+video)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 3η ημέρα των γιορτών παλιάς πόλης 2022 (Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου). Στην Κεντρική Σκηνή στην Πλατεία Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε συναυλία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ξάνθης. Φέτος για πρώτη φορά στα πλαίσια των γιορτών παλιάς πόλης, η Φιλαρμονική του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, με Αρχιμουσικό τη Νίκη Μαζαράκη, παρουσίασε μουσικές διασκευές Ελλήνων καταξιωμένων συνθετών και ελληνικών παραδοσιακών τραγουδιών.

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/1275699159845988

Η Φιλαρμονική του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, ιδρύθηκε το 1903. Από τότε έως και σήμερα δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τη μουσική και να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο μουσικό σύνολο. Αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μίας άρτιας και καλά οργανωμένης Φιλαρμονικής, η οποία χαρίζει στο κοινό παρουσιάσεις και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με στόχο τη μουσική καλλιέργεια όπως και την προβολή του Δήμου Ξάνθης.

Αμέσως μετά στις 21:30 ακολούθησε η συναυλία με τον Αντώνη Μουσαδέ και την Ασμίκ Μπεκλαριάν. Και αργότερα η Συναυλία με την Μάνια Ασλάνογλου.

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/605151087909316

Σχετικά Άρθρα