Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

 Παραδόθηκε προς χρήση το πλήρως ανακαινισμένο πάρκο με τα “παπάκια” -Διαθέτει πλέον χώρο αναμονής για τους συνοδούς και γήπεδο 5Χ5(video+foto)

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος , ο Δήμαρχος Ξάνθης  κ. Μανώλης  Τσέπελης  μιλά στο xantipost.gr,  για το υπέροχο και ιστορικό πάρκο που παραδόθηκε προς χρήση στους δημότες της  Ξάνθης, ευπρεπισμένο και πλήρως ανανεωμένο

Όπως  και ο ίδιος παραδέχτηκε, μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ,  παραδίδει στα μικρά παιδιά ένα ιστορικό πάρκο , τα γνωστά παπάκια.

Υπέροχη η παιδική χαρά αλλά και ο χώρος αναμονής  των συνοδών

Πέρα από τα παιδιά,  οι γονείς και οι συνοδοί  τους μπορούν να χαρούν και αυτοί το όμορφο τοπίο αφού διαμορφώθηκε ειδικός χώρος αναμονής με barbecue και υπέροχη θέα προς το ποτάμι. Εντός της παιδικής χαράς υπάρχουν τραπεζάκια και παγκάκια για καφέ για να μπορούν οι γονείς να επιτηρούν τα παιδιά τους εύκολα στον ίδιο χώρο.

Γήπεδο 5 Χ 5 για να παίζουν ποδόσφαιρο τα παιδιά που μένουν στην παλιά πόλη – Δίνει την ευκαιρία στους νέους να αθληθούν με ασφάλεια

Ο Δήμαρχος Ξάνθης μας αποκάλυψε το αίτημα των νέων παιδιών που τον προσέγγισαν στην πλατειά Μητροπόλεως και του εξέφρασαν  το παράπονό τους για την έλλειψη ενός χώρου για να παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα,  το ποδόσφαιρο.

Για εμάς ήταν στοίχημα να βρούμε έναν,  έστω και μικρό χώρο δίπλα στο σπίτι τους , για να παίζουν με ασφάλεια ποδόσφαιρο.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσέπελης, στα πλαίσια των δηλώσεών του, «…μπορεί να καθυστερήσαμε αλλά καταφέραμε να δημιουργηθεί ένας ασφαλής χώρος μέσα στο πάρκο, ένα γήπεδο 5Χ5,  όπου μπορούν τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο…»

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ευπρεπιστεί  ακόμη περισσότερο ο χώρος και θα προστεθούν και  άλλα είδη πουλιών, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του πάρκου,  για να υπάρχει και μία επισκεψιμότητα για ενημέρωση των μικρών μας φίλων για τα πτηνά.   

Σχετικά Άρθρα