Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Η πρώτη “Λευκή Νύχτα” στην Ξάνθη (video +foto)

Μαίρη Δαληκριάδου

Με ενθαρρυντικά μηνύματα πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 το βράδυ στην πόλη της Ξάνθης για πρώτη φορά η «Λευκή Νύχτα με αρκετούς καταστηματάρχες να συμμετέχουν στο θεσμό και να έχουν ανοιχτά τα καταστήματα τους μέχρι τις 12 η ώρα το βράδυ. Η ιδέα και η οργάνωση ανήκει στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωσταντίνο Κουρτίδη.

Η βραδιά περιελάμβανε συναυλία με τον Αντώνη Μουσαδέ και την Νίνα Μαζάνη στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.  Tο adíthεsis  Dance Stoudio έδωσε  ένα ξεχωριστό «χρώμα» στην «Λευκή Νύχτα» με τις χορευτικές ικανότητες τους τριγυρνώντας στην αγορά της Ξάνθης. Οι δρόμοι από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι και την «παραλία» της Ξάνθης έκλεισαν δίνοντας την δυνατότητα στον κόσμο να κάνει άνετα την βόλτα του και να επισκεφθεί τα καταστήματα της πόλης.

Σαν πρώτη προσπάθεια θεωρείται επιτυχημένη όσο αφορά την οργάνωση αλλά και αρκετούς καταστηματάρχες να είναι ευχαριστημένοι από την βραδινή πελατεία τους και κάποιους να μην πιστεύουν στον θεσμό και να έχουν κρατήσει τα μαγαζιά τους κλειστά.

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/834704404566167
https://www.facebook.com/xanthinews/videos/857992945166600
https://www.facebook.com/xanthinews/videos/609265504040321

Σχετικά Άρθρα