Καβάλα Τελευταία Νέα

Δυο μήνες ψάχνει την κόρη του που χάθηκε στη Θάσο – δίνει 4.000 ευρώ σε όποιον την
εντοπίσει ζωντανή ή νεκρή

Γράφει η Κάτια Γιαννουκάκου

Απελπισμένος είναι ο πατέρας της Φανής Παραφέστα η οποία εξαφανίστηκε από τις 13 Ιουνίου από το σπίτι της στην Σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πει πως θα πήγαινε μία βόλτα στο μονοπάτι της Ποταμιάς που οδηγεί στο Υψάριο. Από τότε αγνοείται.

Ο απεγνωσμένος πατέρας της μίλησε στο KavalaNews.gr. Όπως είπε εδώ και δύο μήνες δεν υπάρχει κανένα ίχνος της κόρης του. Για δέκα ημέρες αστυνομία και πυροσβεστική την αναζητούσαν στην περιοχή όπου εικάζεται ότι χάθηκε ενώ έχει αποκλειστεί η 2/9/22, 10:53 π.μ. Δυο μήνες ψάχνει την κόρη του που χάθηκε στη Θάσο – δίνει 4.000 ευρώ σε όποιον την εντοπίσει ζωντανή ή νεκρή.

Για δέκα ημέρες αστυνομία και πυροσβεστική την αναζητούσαν στην περιοχή όπου εικάζεται ότι χάθηκε ενώ έχει αποκλειστεί η περίπτωση να έχει φύγει από τη νησί καθώς δεν είχε μαζί της τίποτα όταν έφυγε από το σπίτι της.

«Που είναι αυτό το παιδί;» λέει… και δηλώνει ότι προτίθεται να διαθέσει το ποσό των 4.000 ευρώ σε όποιον του φέρει την κόρη του ζωντανή ή νεκρή. «Θα δώσω τα χρήματα σε όποιον μου τη φέρει είτε ζωντανή, είτε νεκρή… δεν ξέρω τι άλλο να κάνω…», τονίζει. Το τηλέφωνο του κ. Παραφέστα είναι 6980066126 για όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Η Φανή Παραφέστα, 45 ετών, την 13/06/22, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Σκάλα, Ποταμιάς, Θάσου. Έχει καστανόμαυρα μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους.

kavalanews.gr

Σχετικά Άρθρα