Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ορκίστηκε η νέα δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ξάνθης Σοφία Παπαδοπούλου (video)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης  η ορκωμοσία της  κ. Σοφίας Παπαδοπούλου ως δημοτικής συμβούλου στον Δήμο Ξάνθης ενώπιον του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

Η κ. Παπαδοπούλου  προέρχεται από την παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας» και στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου παίρνει τη θέση του παραιτηθέντος κ. Γιάννη Παπαχρόνη. Η ορκωμοσία έγινε παρουσία  των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

Μανώλης Τσέπελης : Είσαι ένα άτομο με μία σημαντική διαδρομή και προσφορά στον τόπο!

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης  ευχήθηκε  στην κ. Παπαδοπούλου καλή, δημιουργική θητεία και καλή δύναμη στο νέο της ρόλο και στα καθήκοντα που αναλαμβάνει, καθώς και μία εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Είσαι ένα άτομο με μία σημαντική διαδρομή και προσφορά στον τόπο, δήλωσε ο κ. Τσέπελης απευθυνόμενος στην κ. Παπαδοπούλου και στην συνέχεια ευχαρίστησε  τον κ. Παπαχρόνη και τους συνεργάτες του για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και για τη δημιουργική  τους αντιπολίτευση αφού  όπως τόνισε «…όποτε  χρειάστηκε, στηρίξατε  τη διοίκηση του Δήμου προς όφελος της κοινωνίας…».   Δείξατε μία ανωτερότητα που αυτή αναγνωρίζει και θέλει ο κόσμος της Ξάνθης, πρόσθεσε.  

Σοφία Παπαδοπούλου : Είναι  παρθενικό το ταξίδι αυτό για μένα αλλά με ειλικρίνεια, πίστη, αγάπη και ισορροπία, θα πορευθούμε!

Η νέα δημοτική Σύμβουλος κ. Σοφία Παπαδοπούλου  αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τις ευχές του Δημάρχου Ξάνθης,  δήλωσε : «…Ευχαριστώ πάρα πολύ , είναι μεγάλη τιμή για μένα. Αγαπώ ιδιαίτερα και τους πέντε (αναφερόμενη στους συμβούλους της παράταξης) . Θα κάνω ό, τι μπορώ. Είναι  παρθενικό το ταξίδι αυτό για μένα αλλά με ειλικρίνεια, πίστη, αγάπη και ισορροπία, θα πορευθούμε…»   

Γιάννης Παπαχρόνης : Εμείς συνεχίζουμε, η Αγάπη  συνεχίζει – Έχουμε ακόμη 16 μήνες για να δείξει αυτή η παράταξη τι μπορεί να προσφέρει στον τόπο!

Τον λόγο έλαβε τέλος  ο πρώην επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάννης Παπαχρόνης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων  πως «…η σημερινή μέρα είναι της Σοφίας ,  εμείς συνεχίζουμε, η Αγάπη συνεχίζει. Έχουμε ακόμη 16 μήνες για να δείξει αυτή η παράταξη τι μπορεί να προσφέρει στον τόπο.  Αυτό ήταν από την αρχή που θέλαμε να κάνουμε, να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο, να μην είμαστε ευχάριστοι, να είμαστε δυσάρεστοι εκεί που πρέπει . Ασκήσαμε πιστεύω κριτική εκεί που έπρεπε και με τον σωστό τρόπο, τον πολιτισμένο, τον αξιοπρεπή …» .

Η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με αγκαλιές και αμοιβαίες ευχές για υγεία κι αποτελεσματική συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα