Κοινωνία Τελευταία Νέα

Εκδηλώσεις για την ενίσχυση της πυρόπληκτης οικογένειας από τα Μάγγανα Ξάνθης (φωτογραφίες)

Μαίρη Δαληκριάδου

Την Τετάρτη 31/8/2022 στις 8:30 το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μουσική εκδήλωση που είχε ως σκοπό την ενίσχυση της μονογονεϊκής οικογένειας με τα τρία παιδιά που κάηκε το σπίτι τους στα Μάγγανα Ξάνθης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μικρό θεατράκι απέναντι από το ΟΤΕ Ξάνθης στην κεντρική πλατεία. Την εκδήλωση στήριξαν, το κέντρο πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και ο πρόεδρος κύριος Ηλίας Ασκαρίδης, και ο πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος Λεύκης “Οι Πρωτοπόροι”. Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα «τα Νέα της Θράκης».

Συμμετείχαν: Τραγούδι Σοφία Γρηγοριάδου, Νίκος Γκίκας, Φίλιππας Δομνίδης, Δημήτρης Πετρόπουλος, Πλήκτρα Χρήστος Αρβανιτίδης, Μπουζούκι Στέλιος Στεφανίδης, Μπουζούκι Αλέκος Ρετζέπογλου, Λύρα τραγούδι Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ηχητικές Καλύψεις pantazidis sound & lights.

Φωτογραφίες από της εκδήλωση:

Ο κόσμος στήριξε αυτή την προσπάθεια και στις δύο διοργανώσεις που έγιναν, στις 31/8/2022, η πρώτη διοργάνωση ξεκίνησε στις 6:00 το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΞ στο μικρό Παλατάκι, διεξάχθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ Ξάνθης, της Ασπίδας Ξάνθης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και συμμετείχαν αρκετές ομάδες, με στήριξη, του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης «Άπλωσε το χέρι» και του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης. Στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που έγινε στο Παλατάκι του ΑΟΞ Ξάνθης την Μητρόπολη Ξάνθης εκπροσώπησε ο πατέρας Παΐσιος. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης εκπροσώπησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδος Γιώργος Κουτζούκης, επίσης στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης εκπροσώπησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας και γενικός αρχηγός Μπάμπης Κατσίφης.

Και οι δύο διοργανώσεις είχαν μεγάλη επιτυχία, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για τη συμμετοχή του, γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Σχετικά Άρθρα